Draadloze domotica via Loxone Air

Op zoek naar draadloze domotica? Kies voor Loxone Air. Onze geavanceerde Air-technologie heeft een groot bereik, is volledig versleuteld en is 100% betrouwbaar. Zo kunt u snel en eenvoudig een bestaande woning omtoveren in een smart home.

Draadloze domotica via Loxone Air

Op zoek naar draadloze domotica? Kies voor Loxone Air. Onze geavanceerde Air-technologie heeft een groot bereik, is volledig versleuteld en is 100% betrouwbaar. Zo kunt u snel en eenvoudig een bestaande woning omtoveren in een smart home.

Smart Home Technologien - Loxone Air

Loxone Air technologie

Onze draadloze oplossing voor bestaande woningen

Een bestaande woning opnieuw bekabelen is niet altijd mogelijk. Daarom werd Loxone Air ontwikkeld. Deze draadloze domotica producten zijn ideaal voor renovaties en woningupgrades.

Frequente updates

Alle draadloze producten krijgen regelmatig een update. Zo voegen we nieuwe functies toe en voldoet alles aan de strengste eisen op het vlak van beveiliging. Loxone Air is dus toekomstbestendig.

Laag verbruik

We spendeerden enorm veel aandacht aan de optimalisatie van het energieverbruik van onze draadloze producten. Zo garanderen we een lange levensduur van de batterijen.

Beveiligde draadloze communicatie

Bij draadloze domotica is veiligheid prioriteit. Daarom worden gegevens versleuteld via IPSec, een krachtige veiligheidsstandaard. Elke installatie heeft een unieke versleutelingscode. Dat maakt Loxone Air veilig en bestand tegen Replay-aanvallen.

Pictogram: Mesh technologie
Mesh netwerk

Loxone Air maakt geen gebruik van WiFi maar van een eigen netwerk met Mesh-technologie om een grote reikwijdte te garanderen. Er is dus een stabiele draadloze verbinding in elk hoekje van het gebouw.

Integreer alles

Het draadloos domotica systeem van Loxone laat u toe om alles in uw woning te integreren. Verlichting, zonwering, muziek, alarm… noem maar op. Automatiseer bepaalde taken, of bedien alles via uw smartphone, een draadloze druktoets of de afstandsbediening.

Bedien uw verlichting
Lampen aan/uit, dimmen, kleuren aanpassen of lichtstemmingen wisselen; met Loxone Air heeft u altijd controle over de verlichting.

 

Geniet van multiroom audio
In elke kamer de juiste muziek. Playlist selecteren, volume verhogen, muziek dempen… het kan allemaal met onze draadloze domotica.

 

Bedien uw zonwering
Doe eenvoudig gordijnen, rolluiken en andere zonwering naar beneden of omhoog – ook vanop afstand.

En nog meer mogelijkheden…
Integreer ook rookmelders, watersensoren, raamcontacten, aanwezigheidsmelders en andere componenten via Loxone Air.

– Special Tip –

Op zoek naar draadloze domotica?

Maak kennis met Loxone

Leer meer over Loxone tijdens een rondleiding in een van onze demowoningen, of download gratis het ‘Create Automation’ magazine boordevol inspiratie.