Spotlight: Vakantiemodus voor pure ontspanning

Steffi De Graaf
juni 21, 2017 in Know How

Het is weer die tijd van het jaar, iedereen pakt zijn koffers en vertrekt naar het dichtstbijzijnde strand of een gezellig vakantieresort. Hoewel we geen stress en zorgen mogen hebben tijdens onze zomervakantie, kunnen er toch enkele ongemakken optreden wanneer we onze woning onbewoond achterlaten. Je kan natuurlijk altijd enkele lichten aanlaten bij uw vertrek, maar wat met de rest van uw woning? Zal uw woning u verwittigen bij een waterlek of wanneer iemand tracht binnen te dringen? En wat met uw zwembadonderhoud, uw zonnewering en het behoud van de meest energie-efficiënte temperatuur tijdens uw afwezigheid?

Onnodig te zeggen dat de meeste woningen de constante aandacht vragen van hun eigenaars om alles gaande te houden. Een Loxone Smart Home neemt meer dan 50.000 handelingen over van haar bewoners! Uw woning automatiseren met Loxone betekent meer tijd vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven. Wanneer u dus geniet van een lekkere cocktail op het strand, zal uw woning voor zichzelf zorgen, net zoals u op dat moment.

Dankzij de ‘bedrijfsmodi’ weet uw Loxone Smart Home exact wat zij moet doen tijdens uw afwezigheid. Dankzij onze gratis Loxone App kunt u daarboven heel eenvoudig en snel uw woning vertellen wat wanneer te doen. Goed voor uw gemoedsrust: u kunt zelfs snel even de App openen om te zien wat er gebeurt! Waar u ook bent, op elk moment van de dag, met de Loxone App hebt u steeds de controle over uw woning.

En zo werkt het:
Bedrijfsmodus ‘vakantie’

Om uw vakantie perfect te starten, opent u de Loxone App en gaat u naar instellingen. Met één vingertoets op ‘bedrijfsmodi’ vindt u uw vooraf ingestelde modi, zoals bijvoorbeeld ‘Vakantie’. Duw op ‘Vakantie’ en uw woning doet de rest: het alarm wordt geactiveerd, alle lichten worden gedoofd, de aanwezigheidssimulatie wordt geactiveerd, toestellen worden uitgeschakeld om zo energie te besparen, uw zwembad wordt regelmatig onderhouden en zo veel meer.

Welkom terug

Helaas komt aan alle mooie liedjes een einde en moet u terugkeren van een deugddoende vakantie, maar uw Loxone Smart Home verwelkomt u met open armen: de perfecte lichtsferen, uw comforttemperatuur in elke ruimte en zuiver zwembadwater zorgen voor het ‘welkom thuis’ gevoel. Een gevoel dat alles is zoals het zou moeten zijn.

Tijd om uw bedrijfsmodi te plannen via de App

Om gebruik te kunnen maken van bedrijfsmodi via uw Loxone App, dient u even te controleren of uw Miniserver en App up-to-date zijn. Verder dient u ook administratierechten te hebben. Indien u niet zeker bent of u administratie rechten heeft, contacteert u best even uw partner. Hij helpt u met plezier verder.

Laten we praten over uw Smart Home

Overtuigd? Laten we dan over uw Smart Home praten. Wij beantwoorden graag uw vragen over het leven in een Loxone Smart Home en helpen u de perfecte Loxone Partner te vinden.

Ik wil meer over LOXONE weten