BE
{{filters.projectType['hospitality']}}
Terug

Madmum Coffee Bars

Feiten & cijfers

Land
{{getRegion('BE')}}
Plaats
Leuven
Bouwjaar
2019 - 2022
Loxone Partner
SmartBuildingSmart

Uitdaging

Madmum Coffee is een bekend begrip in Leuven en de koffiebars zijn druk bezocht. Daarom was het voor de eigenaar belangrijk om zoveel mogelijk handelingen uit handen van de medewerkers te nemen. Dit op vlak van toegangscontrole, beveiliging en zoveel meer.

Oplossing

In de koffiebars werden talrijke Loxone toepassingen geïntegreerd. Medewerkers hebben een toegangscode en bij aankomst worden allerhande zaken automatisch opgestart zodat zij zo weinig mogelijk handelingen zelf dienen te doen, denk hierbij bijvoorbeeld aan het automatisch inschakelen van de verlichting voor een aangename sfeer en het opstarten van de muziek. Voor de eigenaar was de controle over de koelcellen ook erg belangrijk, van zodra er ergens een temperatuurgrens overschreden wordt, wordt hij onmiddellijk op de hoogte gebracht. De Loxone App is voor de eigenaar ook een grote meerwaarde, zo kan hij vanop afstand verschillende zaken monitoren en eventueel mensen binnenlaten die voor de deur staan. De verlichting en muziek zorgen op elk moment van de dag voor de juiste atmosfeer.

Ik ben trots op het eindresultaat. We hebben een totaalconcept gerealiseerd dat enerzijds voor de eigenaar heel handig is en eenvoudig in gebruik is voor zijn meerdere koffiebars. Anderzijds komt de klant binnen in een aangename en sfeervolle setting zonder te beseffen welke technieken hier allemaal voor zorgen.

Tim RamboerZaakvoerder SmartBuildingSmart