PL
{{filters.projectType['office']}}
Terug

Modern kantoorgebouw Geoline

Feiten & cijfers

Land
{{getRegion('PL')}}
Plaats
Zabrze
Loxone Partner

Uitdaging

THIS CONTENT IS AUTOMATICALLY TRANSLATED BY GOOGLE TRANSLATE.
Geoline is een bedrijf uit Zabrze dat geodetische apparatuur verkoopt, verhuurt en onderhoudt. In hun moderne hoofdkantoor richtten ze zich op Loxone om maximale energie-efficiëntie en comfort te bereiken bij het dagelijkse werk. Een reeks Loxone-oplossingen geïntegreerd door een Loxone-partner biedt veiligheid en ongekend gebruiksgemak.

Oplossing

THIS CONTENT IS AUTOMATICALLY TRANSLATED BY GOOGLE TRANSLATE.
Veiligheid was een prioriteit voor de investeerder. Binnen de faciliteit hebben medewerkers alleen toegang tot bepaalde ruimtes. NFC Code Touch geïnstalleerd in de lift verifieert waar een bepaalde persoon naar binnen kan. De eigenaar en beheerder hebben toegangsrechten tot elke kamer.

De hele faciliteit staat onder toezicht van het Loxone alarmsysteem. Het inbraakalarm stuurt direct een melding naar de interventiegroep. Overstromingssensoren zijn ook nuttig gebleken, waardoor de apparatuur van de faciliteit niet lekt uit een pijp onder de gootsteen in de keuken.

De kamers hebben geïntegreerde Touch Pure-knoppen die controle bieden over verlichting en temperatuur.

THIS CONTENT IS AUTOMATICALLY TRANSLATED BY GOOGLE TRANSLATE.
We hielden echt van het idee van het Loxone-systeem, voornamelijk energie-efficiëntie, evenals het feit dat het systeem gemakkelijk kan worden bediend. Dat bleek een goede keuze, de hele geïntegreerde infrastructuur werkte goed. Het werkt geweldig, is energiezuinig en in de toekomst willen we meer subsystemen kopen waarmee we deze energie nog beter kunnen gebruiken.

Anna SędzickaTHIS CONTENT IS AUTOMATICALLY TRANSLATED BY GOOGLE TRANSLATE.
geolijnen