To-dos / Nota

Een to-do is bedoeld om projecten te helpen maken en beheren. Het kunnen dus functies zijn die nog steeds gemarkeerd staan en nog moeten worden worden geïmplementeerd.
To-dos worden ook automatisch ingevoegd door de automatische configuratie. Als uitgangen of functies niet duidelijk werden gedefinieerd tijdens de automatische configuratie, dan worden hiervoor To-Dos ingevoegd. Deze laten nu zien welke bouwstenen nog moeten worden aangepast/voltooid om hun functie te garanderen.

Een To-Do aanmaken

Om een To-do aan te maken, moet eerst een nieuwe Nota bouwsteen ingevoegd worden. Druk hiertoe op de F5-toets en voer ‘nota’ in. Deze plakt u op de gewenste projectpagina. Met een dubbelklik op deze functieblok kan u deze bewerken.

To-do aanmaken

 

Om de nota als to-do te markeren, moet u de optie ’to-do’ activeren in de eigenschappen van deze nota. Automatisch worden de naam en de objectkleur van de functieblok aangepast. De tekst van de nota blijft behouden.

 

To-do aanmaken

 

Toon To-dos

Om alle to-dos weer te geven, kunt u klikken op het menu-item “To-dos weergeven” in Loxone Config. Als To-Dos aanwezig zijn in het project, worden alle taken in de programmastructuur vermeld. Deze kunnen vervolgens snel en duidelijk worden verwerkt.

To-do zoeken

 

Met (X) in het zoekveld wordt de filter van de programmastructuur gereset. Zo worden niet alleen To-Dos weergegeven, maar worden vervolgens alle programmablokken opnieuw vermeld. Als een taak is voltooid, kunt u de optie “to-do” in de eigenschappen hiervan deactiveren of wordt deze gewoon verwijderd.

 

filter leegmaken