Smart Home
in de sleutel-op-de-deur markt

Sleutel-op-de-deur fabrikanten (hierna afgekort: SOD) zoals Hanse Haus, Hartl Haus, Bien Zenker, FischerHaus en nog veel meer hebben al gereageerd op de toenemende vraag naar Smart Home technologie en bieden deze standaard in hun projecten aan. Verhoog de waarde van uw woningen en uw merk met dit aanbod en bied uw klanten een Loxone Smart Home aan.

Smart Home im Wohnbau mit Loxone

Smart Home als standaard
in sleutel-op-de-deur projecten

Meer dan 156.000 Loxone projecten wereldwijd bewijzen dat er meer dan ooit vraag is naar het thema Smart Home. Vooral op het gebied van zonwering, verwarmingssturing, veiligheid en energie is er vaak interesse. Om deze reden past de Loxone Smart Home technologie perfect in alle SOD-woningen.

Met Loxone biedt u uw klanten het volledige repertoire aan van mogelijke Smart Home functies: verlichting, zonwering, verwarming, toegang, beveiliging en nog veel meer kunnen perfect geautomatiseerd worden in uw projecten. Gebruik onze Loxone Tree of Loxone Air technologie of een van de vele interfaces zoals Modbus, RS485 en nog veel meer.

6 Redenen waarom SOD-fabrikanten kiezen voor Loxone

Loxone biedt tal van voordelen voor SOD-fabrikanten. Hier is een overzicht van de redenen waarom u voor Loxone moet kiezen:

Duurzaam & toekomstgericht

Bied het hoogste wooncomfort met intelligente lichtsturing, automatische zonwering, verwarming & koeling, muziek in elke ruimte en verhoog de waarde van uw woning.

 

Meer omzet
per woning

Overtuig uw klanten gemakkelijker dankzij krachtige argumenten en verkoop uw woningen sneller en tegen een hogere prijs dan conventionele huizen. Krijg meer omzet per woning.

Overtref uw
concurrentie

Onderscheid u van uw concurrenten en biedt meer dan alleen een conventionele woning. Door te kiezen voor een Smart Home waarin alle zaken zoals verlichting, zonwering, etc. samenwerken, onderscheidt u zich in de markt.

Eenvoudig van de planning tot de ingebruikname

Overtuig uw klanten met een Experience Tour in uw demowoning. Plan en configureer uw projecten met Loxone Config in slechts enkele minuten en profiteer van een van de Loxone technologieën en interfaces.

200+
Smart Home
producten

Van LED-verlichting, knoppen zoals de Loxone Touch, intercom, muziekserver, luidspreker, nachtlampje, stelventielen, interfaces en meer, Loxone biedt een 360° productassortiment voor al uw projecten.

Voor
bestaande
installateurs

Werkt u al samen met een installateur? We leiden ze graag op met de Loxone technologie. Als u nog geen partner heeft, ondersteunen wij u bij uw zoektocht naar een Loxone Partner.

Collage producten

Referenties

Als internationale onderneming werken veel bekende bedrijven met ons samen. Van SOD-woningbouwers tot algemene aannemers, bedrijven rusten hun woningen uit met intelligente technologie van Loxone. Hier vindt u enkele SOD-fabrikanten die vertrouwen op Loxone.

Voorbeeld: SOD-fabrikant Luxhaus

Klik door onze fotogalerij en krijg inzicht in hoe de SOD-woningbouwer Luxhaus de Loxone technologie in zijn projecten integreert.

(c) Luxhaus

De volgende stappen voor Loxone in uw projecten

Wij ondersteunen u bij elke stap tot aan het afgewerkte Loxone Smart Home voor uw klanten.

Kennis-
making

Wij leren u en uw bedrijf kennen tijdens een eerste afspraak. Wij bespreken de eisen en wensen voor uw projecten.

Concept
uitwerken

Samen definiëren we een bouw- en dienstbeschrijving. Daarnaast ontwikkelen wij individuele Smart Home pakketten voor uw klanten.

Slimme demowoning

Samen met u plannen we uw demowoning die u ondersteunt bij de verkoop. Tijdens een Experience Tour ervaren uw klanten slimme functies.

Loxone
opleiding

Wij leiden uw verkooppersoneel en uw installateurs perfect op voor het onderwerp Smart Home, dit dankzij een praktische opleiding. 

Klanten-
projecten

Als klanten een van uw woningen hebben gekocht, is het tijd voor implementatie en installatie. Ook hier staan wij altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

SOD-fabrikanten vertrouwen op Loxone

SOD-fabrikanten zoals Wolfhaus, Luxhaus, Hartl-Haus en nog veel meer realiseren hun projecten met de Loxone Smart Home technologie. Ontdek bijvoorbeeld de sleutel-op-de-deur woning van de familie Hetzendorfer en vele andere referentieprojecten.

Lijst met referenties

Smart Homes, restaurants, hotels, kantoren, sleutel-op-de-deur-woningen, brouwerijen, boerderijen, industriële projecten … Onze lijst met referenties is eindeloos. Om het u eenvoudiger te maken, hebben we per categorie een greep genomen uit onze realisaties. Ontdek meer via onderstaande knop.

 

Hebt u nog vragen?

Wij staan graag voor u klaar en tonen u verdere mogelijkheden voor Smart Home in de sleutel-op-de-deur woning. Laat uw contactgegevens achter en wij nemen graag contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Daniël Van Dessel

CEO Loxone Benelux

BE +32 3 369 10 68 NL +31 208 208 214