Welkom aan onze zevende Gold Partner IC-Technics!


februari 28, 2018 in Backstage

Wij verwelkomen onze zevende Gold Partner, een dikke proficiat aan IC-Technics met hun nieuwe status! Zij treden toe tot onze groep van uitzonderlijke Loxone Partners wereldwijd en zetten zich volop in voor Loxone dankzij het plannen van zeer kwalitatieve en deskundige installaties.

Kwalificeren als Gold Partner is niet eenvoudig. Het vereist toewijding, hard werk en – misschien wel het belangrijkst – de tevredenheid van hun klanten. Daarbovenop moeten ze een technische evaluatie met vlag en wimpel doorstaan.

IC-Technics

“In het begin van mijn hoofdberoep, ben ik gestart met een andere speler op de markt, dit product leek me toen een fair deal, vergeleken met andere systemen. Maar door meer klanten te hebben, hun noden te aanhoren, de eeuwenlange beloftes dat het wel ooit in orde ging komen, dat er volop systemen in ontwikkeling waren, besefte ik dat de oplossing voor de noden van mijn klanten er niet kwam. Tot ik een vraag kreeg van een klant om zijn elektrische installatie te vervolledigen nadat zijn elektricien de keuring vervalst had. Hij had Loxone, en live view was 1 van de krachtigste dingen die mij toen opviel. Ik heb me daaropvolgend meteen een volledige cursus week ingeboekt, en sinds toen niets anders meer gedaan. De Loxone standaard leren begrijpen en appreciëren was een traag proces, maar 1 van de beste dingen ooit.”

Bij Loxone staan wij echt voor een totaaloplossing die de bewoners helpt door jaarlijks 50.000 handelingen uit handen te nemen. Zo krijgen zij meer tijd vrij voor de belangrijke zaken in het leven. Alleen nog maar genieten dus!

Mijn achtergrond is verschillend waardoor ik een andere kijk heb op techniek. Regelgeving en evoluties volg ik enorm snel op. Ik ben er enorm van overtuigd dat de Loxone standaard een plaats kan hebben in elke woning op maat van ieders budget.

Jan Janssens – IC-Technics

Wat is jouw grootste project geweest met Loxone?

“Elk project is anders en Loxone heeft steeds een oplossing. Het aanbevelen van de Loxone standaard maakt het voor mij eenvoudiger en sneller om een project te vervolledigen. Ik heb reeds zeer grote projecten gehad, met wel meer dan 100 Loxone componenten. Maar ik kan niet zeggen dat ik dat project mooier vind dan 1 van de kleinste projecten waarbij er slechts 1 miniserver, een extension en een paar bewegingsmelders nodig was, om de ganse woning te regelen mbt tot licht, alarm, verwarming en ventilatie.”

Ultieme home automation project met Loxone?

“Ik denk dat dit nog gedefinieerd moet worden, de noden van een klant vertalen in techniek, is een continu evoluerend project. Vermits de technologische vooruitgang niet stil staat, maar ook de manier van leven naarmate we ouder worden, ook evolueert. Het ultiem home automation project is je klant bij staan tot je pensioen.”

Bij Loxone zetten wij heel sterk in op levenslang en levensbestendig wonen. Een Loxone Smart Home groeit mee met haar bewoners en de veranderende behoeften en wensen.

Droomhuis in één zin: “Een huis dient je bij te staan in de dagdagelijkse dingen van het leven. Het dient een ondersteuning te zijn van het gezin in comfort, veiligheid en budget.”

Zijn advies aan alle Loxone partners: kort en krachtig: “Vergeet wat je weet!”

Wilt u zelf Gold Partner worden?

Zoals u kan zien, is het niet eenvoudig om als Gold Partner geregistreerd te worden. We zijn steeds op zoek naar professionele en toegewijde mensen die evenveel houden van huis automatisering als ons. Herkent u uzelf hierin? Neem dan zeker een kijkje op onze website en contacteer ons voor meer informatie!

Ik wil meer over LOXONE weten