Wij verwelkomen onze vierde Gold Partner: Jecon


november 23, 2017 in Backstage

Hoera! Wij verwelkomen onze vierde Gold Partner. Proficiat Jecon! Zij treden toe tot onze groep van uitzonderlijke Loxone Partners wereldwijd en zetten zich volop in voor Loxone dankzij het plannen van zeer kwalitatieve en deskundige installaties.

Kwalificeren als Gold Partner is niet eenvoudig. Het vereist toewijding, hard werk en – misschien wel het belangrijkst – de tevredenheid van hun klanten. Daarbovenop moeten ze een technische evaluatie met vlag en wimpel doorstaan.

Jecon

“Bij het bouwen van mijn eigen woning ben ik op zoek gegaan naar een home automation systeem dat zou
kunnen voldoen aan mijn eigen wensen en eisen. Als installateur ken ik natuurlijk het aanbod op de markt
en de verschillende spelers in dit wereldje, maar stootte ik bij veel van deze systemen op beperkingen. Tot
ik via een collega bij Loxone terecht kwam. Na wat onderzoek bleek dit systeem DE oplossing te bieden
voor mijn wensen en eisen. En tot op heden ben ik nog steeds zeer tevreden.”

Een Loxone Smart Home staat voor woonautomatisering waarbij bedienen niet meer noodzakelijk is. Zo neemt het jaarlijks meer dan 50.000 handelingen en denkprocessen over van haar bewoners zodat zij meer tijd vrij krijgen voor de belangrijke zaken in het leven.

Bij ons is een klant een naam en geen nummer.
Ik heb een heel nauwe band met al mijn klanten of het nu zelfbouwers zijn of klanten waar wij de volledige installatie uitvoeren… Iedereen krijgt bij ons dezelfde service. Ik bespreek altijd persoonlijk de projecten van A tot Z, wij gaan samen de woning aftekenen en ter plaatse bespreken en waar het mogelijk is, sta ik mee op de werf om leidingen te leggen, stopcontacten te plaatsen, de keuring te regelen …
Jecon zorgt voor een afgewerkte installatie en blijft betrokken bij het project vanaf de eerste bespreking tot de oplevering van de woning.

Woonautomatisering in België

Wanneer we vragen naar de trends in de Smart Home industrie, stemt het antwoord van Jecon overeen met ons kernidee: een allround Smart Home oplossing die diverse handelingen en denkprocessen uit handen neemt!

 

“Wanneer wij ons verhaal brengen over de automatisering van een woning spreken wij over de volledige
sturing van verwarming in combinatie met sturing van screens of rolluiken. Hierbij combineren wij de raam- 
en deur contacten om de verwarming bij te sturen en zorgen de screens voor de beveiliging tegen
oververhitting. Bij deze sturing hoort dan ook uiteraard de automatisering van de verlichting zowel overdag
als voor de avondfuncties. Al deze technieken gecombineerd zijn allen populair bij mijn klanten en volgen
ons in dit verhaal.”

Ultieme home automation project met Loxone?

“Het volledig automatiseren waar geen knoppen meer nodig zijn. Volledige
sturing van verwarming tot verlichting, alarm, irrigatie, sauna en nog veel meer. Ruimtes die bewoners 
herkennen en volledig autonoom werken.”

Jecon was oorspronkelijk een eenmanszaak. Een jaar geleden kreeg de zaakvoerder er twee werkkrachten bij om kwaliteit te kunnen blijven garanderen. Maar hier blijft het niet bij, wanneer we vragen wat nu hun volgende stap is, krijgen we het volgende antwoord:

“Onze ambitie is om te kunnen blijven groeien en een goed gekwalificeerd team bij elkaar te krijgen zodat we ook grotere projecten kunnen aanvaarden. Ons doel is om een demowoning te openen waar klanten niet alleen uitleg kunnen krijgen, maar ook kunnen ervaren wat Loxone zo uniek maakt.” 

Hun advies aan alle Loxone partners: “Loxone is het totaalpakket dat écht werkt. Neem je klant mee op Loxone-avontuur door je demowoning en laat hen aan de lijve het comfort van Loxone ondervinden. Zelfs de eerder conventionele klant zal overstag gaan wanneer ze de waaier aan mogelijkheden gepresenteerd krijgen.”

Wilt u zelf Gold Partner worden?

Zoals u kan zien, is het niet eenvoudig om als Gold Partner geregistreerd te worden. We zijn steeds op zoek naar professionele en toegewijde mensen die evenveel houden van woonautomatisering als ons. Herkent u uzelf hierin? Neem dan zeker een kijkje op onze website en contacteer ons voor meer informatie!

Ik wil meer over LOXONE weten