L&T Quality wordt Loxone Gold Partner!

Bertien Van Peer
februari 11, 2022 in Backstage
Loxone Benelux heeft opnieuw iets te vieren! We zijn verheugd om L&T Quality te mogen verwelkomen als Loxone Gold Partner! Loxone Gold Partner zijn een selecte groep van uitzonderlijke Loxone Partners wereldwijd, die zich volledig inzetten voor Loxone door het plannen en uitvoeren van zeer deskundige en hoogwaardige installaties. Het behalen van de Loxone Gold Partner kwalificatie is geen eenvoudige prestatie. Het vereist hard werken, veel enthousiasme en misschien wel het allerbelangrijkste: de tevredenheid van elke klant.
Loxone Gold Partner

Wie is L&T Quality?

Tom Dillen, de zaakvoerder van L&T Quality, omarmt de visie van Loxone en begrijpt de kracht van de totaaloplossing in huis- en gebouwautomatisering. Deze oplossing biedt meer comfort, eenvoud en energie-efficiëntie in elk project. L&T Quality levert uitzonderlijk kwalitatieve resultaten en zorgt voor een exclusieve woonervaring door middel van de automatisering van verlichting, zonwering, klimaatregeling, audio, toegangscontrole en nog veel meer.

Ik was op zoek naar een betrouwbare partner en wou iets aanbieden aan mijn klanten waar ik zelf 100% achter sta. Zo ben ik bij Loxone terecht gekomen. Na een bezoek aan de Loxone demowoning bleek dat je werkelijk alles met Loxone kan doen. Het heeft echt fantastische toepassingen. Ik ben dan ook Loxone Partner geworden omdat ik in het product geloof en het echt een meerwaarde is voor elke woning of project.

Tom Dillen

Zaakvoerder, L&T Quality

Je grootste project met Loxone?

“Wij hebben vorig jaar enkele fantastische woningen voorzien van Loxone, maar als we echt moeten kiezen, dan is mijn favoriete project Primato. Dit is een tomatenkwekerij in Putte waar wij de nieuwe kantoren hebben uitgerust met Loxone”, aldus Tom.

© Foto’s: Philip De Bie van Sentez foto, tekst en vorm

Waar zal woon- en gebouwautomatisering staan in België in de komende jaren?

Als voorstander van de Loxone Standaard, streeft Tom naar de ultieme automatiseringservaring en ziet hij de groeiende vraag naar woon- en gebouwautomatisering als een fantastische ontwikkeling. Hij droomt van zijn eigen ultieme home automation project, waar Loxone duizenden handelingen per jaar moeiteloos overneemt. Voor Tom is het duidelijk dat de Loxone oplossing verder gaat dan traditionele domotica en in elk type project het leven eenvoudiger maakt, wat een fantastische doelstelling is.

Mijn klanten zijn vooral fan van de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. In eerste instantie gaat alles automatisch waardoor ze zelf nog heel weinig handelingen dienen uit te voeren. Maar zelfs wanneer ze zelf eens de controle overnemen zijn ze ook grote fan van de Loxone App. Ze vinden deze zo gebruiksvriendelijk en handig dat ze de hele woning in hun hand houden. Ze hebben geen verschillende apps meer nodig om diverse zaken in hun huis te bedienen.

Tom Dillen

Zaakvoerder, L&T Quality

Loxone App

Advies voor toekomstige Loxone gebruikers?

Tom’s antwoord is kort maar krachtig: “Niet twijfelen, gewoon doen. Huis- en gebouwautomatisering maakt je leven echt gemakkelijker!”

Loxone huis-en gebouwautomatisering

Meer weten over Loxone?

Ben je elektricien?

Je wilt jouw klanten de unieke automatisering met de Loxone Miniserver aanbieden? Neem contact met ons op en profiteer van de sterke samenwerking met Loxone, de marktleider in gebouw- en huisautomatisering.

Ben je een woningbouwer, ondernemer …?

De Loxone Miniserver is de perfecte
tool voor de eenvoudige sturing en intelligente automatisering van allerlei soorten projecten.
Smart Home, commercieel project of andere toepassing.

Ik wil meer over LOXONE weten