L&T Quality wordt Loxone Gold Partner!


februari 11, 2022 in Backstage
Opnieuw feest bij Loxone Benelux! Wij mogen L&T Quality verwelkomen als Loxone Gold Partner! Loxone Gold Partners zijn een groep van uitzonderlijke Loxone Partners wereldwijd. Zij zetten zich volop in voor Loxone dankzij het plannen van zeer deskundige en kwalitatieve installaties. Als Loxone Gold Partner kwalificeren is niet eenvoudig. Dat vereist hard werk, veel enthousiasme en – misschien wel het allerbelangrijkst – de tevredenheid van elke klant.

L&T Quality

Tom Dillen, zaakvoerder van L&T Quality, volgt de visie van Loxone. Dankzij de totaaloplossing in home & building automation bied je in elk project meer comfort, eenvoud en energie-efficiëntie. L&T Quality levert uitermate kwalitatitieve resultaten en zorgt voor een exclusieve woonervaring dankzij de automatisering van verlichting, zonwering, klimaatregeleing, audio, toegangscontrole en zoveel meer.

Ik was op zoek naar een betrouwbare partner en wou iets aanbieden aan mijn klanten waar ik zelf 100% achter sta. Zo ben ik bij Loxone terecht gekomen. Na een bezoek aan de Loxone demowoning bleek dat je werkelijk alles met Loxone kan doen. Het heeft echt fantastische toepassingen. Ik ben dan ook Loxone Partner geworden omdat ik in het product geloof en het echt een meerwaarde is voor elke woning of project.

Tom Dillen

Zaakvoerder, L&T Quality

Wat is jouw grootste project geweest met Loxone?

“Wij hebben vorig jaar enkele fantastische woningen mogen voorzien met Loxone. Maar als ik echt moet kiezen is mijn favoriet het project Primato, een tomatenkwekerij in Putte, waar wij de nieuwe bureaus voorzien hebben met Loxone”, aldus Tom.

© Foto’s: Philip De Bie van Sentez foto, tekst en vorm

Ultieme home automation project met Loxone?

Tom volgt hierin de Loxone Standaard die in tegenstelling tot domotica een ultieme automatiseringservaring aanbiedt. Hij droomt momenteel over zijn eigen woning waar Loxone ongelimiteerd duizenden handelingen per jaar uit zijn handen neemt.

Waar zal woon- en gebouwautomatisering staan in België in de komende jaren?

Tom is van mening dat de industrie alleen maar zal groeien. Woon- en gebouwautomatisering maakt het leven in elk type project eenvoudiger wat op zich een fantastische doelstelling is.

Mijn klanten zijn vooral fan van de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. In eerste instantie gaat alles automatisch waardoor ze zelf nog heel weinig handelingen dienen uit te voeren. Maar zelfs wanneer ze zelf eens de controle overnemen zijn ze ook grote fan van de Loxone App. Ze vinden deze zo gebruiksvriendelijk en handig dat ze de hele woning in hun hand houden. Ze hebben geen verschillende apps meer nodig om diverse zaken in hun huis te bedienen.

Tom Dillen

Zaakvoerder, L&T Quality

Iluminaire

Advies voor toekomstige Loxone gebruikers?

Het antwoord van Tom is kort en krachtig: “Niet twijfelen, gewoon doen, het maakt je leven echt gemakkelijker!

Meer weten over Loxone?

Ben je elektricien?

Je wilt jouw klanten de unieke automatisering met de Loxone Miniserver aanbieden? Neem contact met ons op en profiteer van de sterke samenwerking met Loxone, de marktleider in gebouw- en huisautomatisering.

Ben je een woningbouwer, ondernemer …?

De Loxone Miniserver is de perfecte
tool voor de eenvoudige sturing en intelligente automatisering van allerlei soorten projecten.
Smart Home, commercieel project of andere toepassing.

Ik wil meer over LOXONE weten