Proficiat Signum Meet- en Regeltechniek, jullie zijn onze vijfde Gold Partner!


december 13, 2017 in Backstage

Onze vijfde Gold Partner is een feit! Wij verwelkomen Signum Meet- en Regeltechniek tot onze groep van uitzonderlijke Loxone Partners wereldwijd. Zij zetten zich volop in voor Loxone dankzij het plannen van zeer kwalitatieve en deskundige installaties.

Kwalificeren als Gold Partner is niet eenvoudig. Het vereist toewijding, hard werk en – misschien wel het belangrijkst – de tevredenheid van hun klanten. Daarbovenop moeten ze een technische evaluatie met vlag en wimpel doorstaan.

Signum Meet-en Regeltechniek

“Wij waren op zoek naar een product dat handelingen uit handen van bewoners kon nemen en dit allemaal op een intelligente manier. Het product moest toekomstgericht, eenvoudig en betaalbaar zijn zodat de bewoners meer tijd hebben voor de belangrijke zaken”.

Dit ligt volledig in lijn met het verhaal van Loxone. Een Loxone Smart Home staat voor woonautomatisering waarbij bedienen niet meer noodzakelijk is. Dit allemaal op een eenvoudige en betaalbare manier.

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van home automation, weten wij als geen ander dat de klantbeleving voorop staat.

Met onze kennis op het gebied van techniek, kunnen wij een totaal-advies aanbieden aan onze klanten. De klant heeft bij ons dan ook een aanspreekpunt voor alle disciplines.

Ons favoriete project met Loxone is de uitdaging bij het project “de Goede Doelen Loterij”. Hier worden alle disciplines en de totale omvang van de installatie met Loxone aangestuurd.

Woonautomatisering in Nederland

Wanneer we vragen naar de trends in de Smart Home industrie, klinkt het antwoord ons zeer bekend in de oren:
“Wij verwachten rond 2020 dat woningen standaard uitgevoerd worden met home automation.”

Bij Loxone is ons doel de automatisering van woningen. Op die manier nemen we momenteel jaarlijks al gemiddeld 50.000 handelingen en denkprocessen over van bewoners en geven we hen zo meer tijd voor het leven. Momenteel staan we al heel ver met onze totaaloplossing voor woonautomatisering, maar dit zal in de komende jaren alleen maar verder ontwikkelen.

Net zoals Loxone, is Signum Meet- en Regeltechniek ervan overtuigd dat dankzij Smart Home technologie het leven voor de bewoners comfortabeler en leefbaarder wordt. Controle over de woning, waar u ook bent, geeft bewoners een veilig gevoel. Dat is zeer gewild bij klanten.

Ultieme home automation project met Loxone?

“Ons ultiem project zou zijn waarbij de opdrachtgever ons de vrijheid geeft om alles wat bediend of aangestuurd kan worden, uit te voeren.”

 

Vanaf nu zal Signum Meet-en Regeltechniek zich verder toespitsen op Loxone als hoofdproduct. Ook het personeel zal uitgebreid en opgeleid worden.

Hun advies aan alle Loxone partners: “Geef uw klanten inzicht in het gemak, de veiligheid en het comfort en laat ze zien hoeveel tijdbesparingen dit oplevert. Laat de technische informatie zoveel mogelijk achterwege en pas zoveel mogelijk de Loxone standaard toe.

Wilt u zelf Gold Partner worden?

Zoals u kan zien, is het niet eenvoudig om als Gold Partner geregistreerd te worden. We zijn steeds op zoek naar professionele en toegewijde mensen die evenveel houden van woonautomatisering als ons. Herkent u uzelf hierin? Neem dan zeker een kijkje op onze website en contacteer ons voor meer informatie!

Ik wil meer over LOXONE weten