Loxone Gold Partner ILUMINAIRE opent showroom

Bertien Van Peer
september 19, 2022 in Backstage
Hoera, we hebben er opnieuw een Loxone Showroom bij! Dikke proficiat aan ILUMINAIRE met de opening! In een Loxone Showroom beleef je onze totaaloplossing met jouw eigen zintuigen, dus reserveer snel jouw infosessie in deze Showroom in Geleen, Nederland.

ILUMINAIRE

Iluminaire levert en installeert niet alleen building automation maar onderhoudt het complete aspect. Zo bieden zij ook een beveiligde internetverbinding en alles wat te maken heeft met een beveiligd datanetwerk (wifi / internet). Ze installeren en koppelen beveiligingscomponenten (zoals cameraÔÇÖs, elektrische deursloten etc.) aan Loxone en breiden zo de Loxone alarmeringen uit. Ze kunnen dit alles bovendien koppelen aan een meldkamer. Uniek hieraan is dat ze ook de Loxone server aan een meldkamer kunnen koppelen en dat camerabeelden live kunnen worden bekeken in geval van nood, zo kunnen hulpdiensten direct aangestuurd worden. Iluminaire verzorgt ook de lichtplanning en op het gebied van duurzaamheid installeren ze zonnepanelen samen met elektrische laadpalen en maken ze slim gebruik van de technologie die Loxone biedt. Iluminaire gaat geen uitdaging uit de weg!

De totaaloplossing van Loxone wordt op deze manier nog extra slim uitgebreid voor een allesomvattende gebruikerservaring.

Iluminaire

Als klein kind had ik al interesse in techniek en beveiliging. Zo kreeg ik voor mijn verjaardag elektro-experimenteersetjes (denk aan het laten branden van een LEDje via een batterij enzovoort). En ja, de stroom is vaker uitgeslagen thuis ­čśë Ik ben op mijn 15 begonnen in ├ę├ęn van de grootste lampenzaken van Nederland en merkte dat het standaard schakelen en dimmen niet meer gebruikelijk was. Deze mix van producten en technologie├źn en de start van mijn eigen onderneming hebben me laten groeien.

Ivo Hermens

Managing director , ILUMINAIRE

Wat is jouw grootste project geweest met Loxone?

“Enkele jaren geleden kreeg ik de vraag van een klant om van twee penthouses ├ę├ęn groot penthouse te maken van 700 m┬▓. De uitdaging hierbij was dat voor de verkoop de dataconnectie verwijderd diende te worden terwijl de rest gewoon bleef functioneren zoals gebruikelijk.”

Ultieme home automation project met Loxone?

Dat alle systemen automatisch werken en dat daadwerkelijk alle handelingen worden overgenomen door Loxone. Dit wil zeggen: complete ventilatie sturing, alle verlichting, gordijnen, zwembad & sauna enz. – aldus Ivo Hermens.

De Loxone Standaard is d├ę oplossing voor een home & building automation project. In tegenstelling tot domotica waarbij alles complex en individueel is, is Loxone de eerste speler op de markt die een standaard totaaloplossing aanbiedt, perfect voor ieders behoeften en wensen.

Waar zal woon- en gebouwautomatisering staan in 2022?

Iluminaire denkt hetzelfde als Loxone: home & building automation zal een rocket launch kennen en de standaard worden in de installatiewereld.

Er wordt hard aan de weg getimmerd om meer smart home automation projecten te gaan uitvoeren. Niet alleen in de woningen maar ook in de industrie, kantoren enz. Er bestaat een mooi pallet aan merken, producten en toepassingen en nu is het zaak dit juist te implementeren en te groeien met het bedrijf.

Ivo Hermens

Managing director, ILUMINAIRE

Iluminaire

Showroom ILUMINAIRE

Sinds juni 2022 verwelkomen de collega’s van ILUMINAIRE jullie graag in hun Showroom in Geleen, Nederland.
Boek snel een infosessie via hun website of neem telefonisch contact op via : +31 (0)85 -485 7540 of +31 (0)6 -517 494 10.

Meer weten over Loxone?

Ben je elektricien?

Je wilt jouw klanten de unieke automatisering met de Loxone Miniserver aanbieden? Neem contact met ons op en profiteer van de sterke samenwerking met Loxone, de marktleider in gebouw- en huisautomatisering.

Ben je een woningbouwer, ondernemer …?

De Loxone Miniserver is de perfecte
tool voor de eenvoudige sturing en intelligente automatisering van allerlei soorten projecten.
Smart Home, commercieel project of andere toepassing.

Ik wil meer over LOXONE weten