Eerste Loxone Gold Partner in China


augustus 13, 2019 in Backstage
Suzhou Hua Teng Smart Home is de eerste Loxone Gold Partner in China. Recentelijk konden we met trots aankondigen dat Loxone uitbreidt naar China. Het feit dat de eerste Gold Partner slechts een maand later gecertificeerd is, toont aan hoe snel de markt groeit. 

Suzhou Hua Teng werkt als sinds 2016 met de Smart Home technologie en werd eind 2016 officieel Loxone Partner. In juli van dit jaar ontving het bedrijf eindelijk het Gold Partner certificaat. 

Oorspronkelijk waren de twee eigenaars, Lance Li en Ray Zhang, collega’s bij de Chinese dochteronderneming van Schäffler, een Duitse toeleverancier van de automobielindustrie. Door een Duitse collega, die zijn woning had uitgerust met Loxone, kwamen beide heren in contact met onze Smart Home onderneming en startten ze in 2016 officieel als Loxone Partner. 

Lance Li, Ray Zhang en hun vier medewerkers vestigden zich in Taicang, een naburige stad van Shanghai en openden zelfs hun eigen showroom. 

– Special Tip –

Nu Loxone Partner worden


Wil je vanaf nu jouw klanten het unieke Real Smart Home aanbieden? Neem contact met ons op en profiteer van een sterke samenwerking met Loxone, de marktleider in woonautomatisering.

Ik wil meer over LOXONE weten