Nextivate is Platinum Partner!

Bertien Van Peer
november 29, 2022 in Backstage
Opnieuw tijd voor een feestje bij Loxone Benelux, we hebben er immers nog een Loxone Platinum Partner bij! Van harte gefeliciteerd Nextivate met jullie nieuwe status! Loxone Platinum Partners zijn een groep van uitzonderlijke Loxone Partners wereldwijd. Zij zetten zich volop in voor Loxone dankzij het plannen van zeer deskundige en kwalitatieve installaties. Als Loxone Platinum Partner kwalificeren is niet gemakkelijk, het vereist hard werken, veel enthousiasme en – misschien wel het allerbelangrijkst – de tevredenheid van elke klant.

Nextivate

Slim wonen én werken door onbegrensde technologische mogelijkheden, dát is waar Nextivate voor staat. Elke dag komen er nieuwe mogelijkheden bij, vandaar ook hun motto: durf te innoveren. Vanuit die gedachte zijn ze bij Nextivate sterk in het beantwoorden van vraagstukken op het gebied van smart monitoring en smart building. Vraagstukken waarin IT en elektrotechniek samenkomen. Hun aanpak is no-nonsense, gebaseerd op meer dan vijftien jaar ervaring én gericht op resultaat.

Nextivate houdt zich bezig met smart monitoring en smart building projecten. Hun kennis en kracht ligt op het vlak waar ICT (Informatie- en Communicatietechnologie) en ET (elektrotechniek) samenkomen. Nextivate werd opgestart in 2017. Ze gingen meteen op zoek naar een product om gebouwen slim te automatiseren. Toen ze in aanraking kwamen met Loxone wisten ze bij Nextivate onmiddellijk; “dit is het product dat bij ons past”. De kracht van Loxone is immers software (IT) waarmee alle installaties slim aangestuurd (ET) worden.

Foto inbedrijfstelling
Team Nextivate

Onze achtergrond ligt in de meet- en regeltechniek waar duurzame klimaatsystemen bij utiliteitsprojecten al jaren worden toegepast. Mede door de energietransitie en opmars van warmtepompsystemen zijn deze systemen niet meer weg te denken in de woningbouw. Net als bij utiliteitsprojecten geldt ook voor de woningbouw dat door gebruik te maken van slimme automatisering een efficiënt energiegebruik en een maximaal comfort worden gerealiseerd.

Kees de Vries

Directeur, Nextivate

Wat is jouw favoriete project geweest met Loxone?

“We hebben eigenlijk alleen maar projecten waar we trots op zijn, dit varieert van landhuizen tot moderne villa’s maar ook bedrijfsgebouwen. Het is voor ons altijd de uitdaging om de installaties zo strak mogelijk op te leveren. Dit doen we o.a. door de hoofd Loxone componenten onder te brengen in een eigen besturingskast.” aldus Kees.

Foto’s © Nextivate

Ultieme home automation project met Loxone?

Kees volgt hierin de Loxone Standaard die een totaaloplossing biedt waarin alle functionaliteiten geïntegreerd worden:

Hij beschrijft zijn ultieme project als volgt: “Een grote villa (1700 m3) waarin alle facetten (verlichting, klimaat, beveiliging, zonwering, toegangscontrole, audio, sauna en zwembad) middels Loxone worden geautomatiseerd.”

Waar zal woon- en gebouwautomatisering staan in Nederland in 2023?

Kees is van mening dat de Smart Home markt steeds verder zal groeien en dit voornamelijk in het luxe segment. Intercom en toegangscontrole zijn aspecten die inmiddels standaard toegepast worden en dat is ook vaker en vaker te zien op gebied van multiroom audio.

Lumunex – eigen ontwikkeld gipsarmatuur

We hebben onder de naam Lumunex een gipsarmatuur ontwikkeld dat ervoor zorgt dat een LED Spot of een aanwezigheidsmelder van Loxone een echt plaatje wordt. Deze worden namelijk naadloos in het plafond verwerkt voordat het plafond gestuct is en kan je vervolgens meestucen en meeschilderen totdat het de gewenste uitstraling heeft.

Kees de Vries

Directeur, Nextivate

Advies voor toekomstige Loxone Partners?

“Focus je op het product Loxone en ga ermee aan de slag. Door er dagelijks mee bezig te zijn in projecten leer je het meest.” – aldus Kees.

Advies voor toekomstige Loxone klanten?

“Laat je goed adviseren en neem in een zo vroeg mogelijk stadium Loxone mee in de ontwerpplannen. Dit voorkomt dubbel werk en zorgt voor maximale performance van je Loxone installatie.” – aldus Kees.

Nu gratis aanvragen

Dien nu jouw gratis projectaanvraag in of word Loxone Partner in slechts een paar stappen!

A
Gratis projectaanvraag

Ik ben van plan mijn project met Loxone uit te voeren en zou graag meer info willen.

A
Loxone Partner worden

Ik wil graag Partner worden en maak alvast een afspraak voor een gratis consult.

Gratis projectaanvraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Partner worden

   • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 1,000 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    • Hidden
    • Hidden
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   Ik wil meer over LOXONE weten