Award-winnende zwembaden – van Loxone Partner Woodtli

Steffi De Graaf
april 26, 2019 in Case Studies
We dromen allemaal al wel eens van een eigen zwembad. De zwembadtechnologie van Woodtli uit het Zwitserse Wetzikon laat deze droom op een bijzonder mooie manier uitkomen. Hun zwembaden zijn meer dan eenvoudige zwembaden, het zijn echte kunstwerken.

Met prijzen bekroonde meesterwerken

Sinds de oprichting van het familiebedrijf in 1993 in het kanton Zürich, werden al 650 zwembaddromen waar gemaakt. Veel van deze projecten hebben nationale en internationale prijzen ontvangen. Wij presenteren jou graag drie van deze projecten in detail. Ze zullen je zeker en vast doen wegzwijmelen. 

“Black Beauty” – Winnaar van de Aqua Suisse Award 2017/2018:

De “Aqua Suisse Award” wordt alleen toegereikt aan de mooiste zwembaden van Zwitserland. Het Woodtli-project “Black Beauty” werd in 2017/2018 door de jury verkozen tot duidelijke winnaar na een unanieme stemming. Waarom? Dat zie je hier.

“Highend I” & “Sobre Todo” – Dubbele overwinning op de EUSA-Awards 2017:

Ook internationaal zorgen de “Swiss Made” zwembaden voor veel sensatie. Tijdens de “Europese kampioenschappen” 2017 kreeg Woodtli naast de gouden medaille ook de zilveren.

Woodtli Pools – powered by Loxone

Naast hun uitzonderlijke ontwerp imponeren de Woodtli zwembaden ook met hun functionaliteit en technische uitrusting.

Hierbij vertrouwt het bedrijf op de inzet van de intelligente Loxone technologie. Of het nu gaat om de visualisatie van de watertemperatuur en bedrijfstoestand, om de regeling van de pH- en chloorwaarde, om de aansturing van het filtersysteem of om de bediening van het tegenstroomsysteem, de waterstroom, de verlichting, de afdekking en veel meer.

Wanneer je een Swiss Made Woodtli Smart Pool bezit, betekent dit dat je op het meest economische, ecologische en technische niveau zit. Dit wordt onder andere mogelijk gemaakt door de inzet van de intelligente technologie van onze samenwerkingspartner Loxone.

Peter Notter, Commercieel directeur

Foto’s: Justin Hession / © Justin Hession, justinhession.ch / © Woodtli Schwimmbadtechnik GmbH

– Special Tip –

Jouw slimme zwembad –
met de AquaStar Air


De AquaStar Air werd ontwikkeld in samenwerking met Peraqua, de Oostenrijkse leverancier voor alle soorten zwembaden. ’s Werelds meest geavanceerde 6-weg terugspoelventiel neemt aan het Loxone zwembad op verschillende manieren talrijke handelingen van jou over. Dankzij de Loxone Air technologie wordt jouw zwembad snel en eenvoudig geïntegreerd in jouw Smart Home.

Maak van deze zomer een onvergetelijke ervaring dankzij jouw eigen zwembad!

Ik wil meer over LOXONE weten