Referentieproject: Mountain Top

Bertien Van Peer
augustus 19, 2019 in Case Studies
Een technologie die onopvallend en veilig op de achtergrond werkt, geen onderhoud nodig heeft en intuïtief in gebruik is – dat is doorslaggevend voor eigenaren bij het kiezen van de juiste Smart Home provider. Met Loxone heeft u een aanbieder gevonden die aan al uw behoeften voldoet.

Energie besparen met slimme technologie

Energiebesparing met de hulp van Loxone was een belangrijk aandachtspunt van de familie bij de bouw van hun woning. De geïntegreerde bewegingsmelders en Touch drukknoppen zorgen er bijvoorbeeld voor dat muziek, licht en eventuele stroomvreters op het juiste moment worden aan- en uitgeschakeld.

Zonwering helpt ook om geld te besparen: de lamellen volgen automatisch de zon. De Loxone energiemonitor houdt ook automatisch rekening met de volledige energiebelasting in de woning. Zo worden factoren zoals zonne-energie en het huidige elektriciteitstarief automatisch gebruikt in de optimale verhouding en wordt uw elektrische wagen gratis bijgetankt.

In de zomer zorgt het automatische besproeiingssysteem van Loxone ook voor de planten in de tuin.

In het referentieobject “Mountain Top” zijn er nog vele andere Loxone kenmerken, maar de focus van de bewoners lag duidelijk op het milieuaspect.

Feiten en cijfers

Start bouw
08/2016


Datum intrek
07/2017


Bewoonbare oppervlakte
336 m2


Loxone Partner
Haus & Technik


Land
Oostenrijk

Een blik in de woning

Het referentieproject Mountain Top in Salzburg werd uitgerust met de Loxone Smart Home technologie van de kelder tot aan de nok van het dak.  

Ik wil meer over LOXONE weten