Je huis automatiseren – wat kan er allemaal?

Je denkt eraan om je huis te automatiseren? Dan wil je waarschijnlijk meer weten over de mogelijkheden. Hier zetten we enkele huisautomatisatie toepassingen op een rijtje.

Wat kan je allemaal in huis automatiseren?

Intelligentes Wohnen im Smart Home mit dem Miniserver Go

De voordelen van huisautomatisatie

Je huis automatiseren? Dat is een goed idee, want huisautomatisatie biedt allerlei voordelen. Enerzijds is er een enorme tijdswinst op jaarbasis, omdat tientallen handelingen worden geautomatiseerd. Daarnaast geniet je van meer comfort op het vlak van temperatuur, binnenklimaat, verlichting, enz. Het systeem zal ook energie besparen. De slimme verwarming en integratie van zonnepanelen of een thuisbatterij verlagen je energiefactuur. Tenslotte is er nog het veiligheidsaspect. Door je huis te automatiseren bescherm je jouw gezin tegen inbraken en brand. Kortom; er zijn redenen genoeg om voor een smart home te kiezen. 

Nieuwbouw of bestaand huis automatiseren?

Er bestaat nog steeds een misverstand, namelijk dat huisautomatisatie enkel mogelijk is in nieuwbouwprojecten. Maar dat is helemaal niet waar. Loxone heeft namelijk oplossingen voor bestaande woningen. Dankzij onze draadloze Loxone Air-technologie is het makkelijker dan ooit om jouw huis of appartement te upgraden naar een smart home – zonder kap- of breekwerken. 

Intelligentes Wohnen im Smart Home mit dem Miniserver Go

– Special Tip –

Laat je huis automatiseren 
door een Loxone Partner


Je huis automatiseren begint door een Loxone Partner te zoeken. Deze vakmannen geven niet alleen advies, maar zorgen ook voor de installatie, configuratie en service na verkoop. Ze bieden dus een totaaloplossing aan.

Met meer dan duizend Loxone Partners in België en Nederland is er altijd wel iemand in de buurt om jouw huis te automatiseren.