Loxone
persberichten

2023-09-15 De Loxone Campus: het antwoord op het "onmogelijke"

Een uniek gebouwencomplex in het hart van Europa heeft officieel zijn deuren geopend. De pionier in intelligente gebouwautomatisering heeft in ongeveer drie jaar een architectonisch meesterwerk met de nieuwste hightech gecreëerd dat harmonieus past in het omliggende landschap. Hier komt toekomstgerichte technologie samen met een inspirerende ervaring.

2023-08-01 Zeven hoofdfouten bij modernisering in commerciële gebouwen

Dankzij de sterke stijging van de energiekosten moderniseren bedrijven en organisaties hun gebouwen om kosten te besparen. Er zijn echter klassieke fouten bij de modernisering die het project bemoeilijken en zelfs kunnen leiden tot aanzienlijke extra kosten.

2023-06-06 AC Control Air

Met het nieuwe product AC Control Air vergemakkelijkt Loxone vanaf nu de integratie van airconditioners in het slimme gebouwautomatiseringsysteem. Dit helpt installateurs en bespaart gebouweigenaren geld. In de commerciële sector is de terugverdientijd soms slechts enkele maanden.

2023-02-16 Let's get loud

Zestien maanden geleden kondigde Loxone de overname van de Duitse hifi-specialist Quadral aan. Sindsdien heeft de gezamenlijke weg in stilte zeer goede vruchten afgeworpen. Maar de stilte is nu voorbij: onder het motto "Let's get loud!" begint Loxone het jaar 2023 met audionieuwtjes van Quadral.

2022-06-29 Standaarden ontwikkelen: Nieuwe digitale ervaring voor gasten

De digitalisering van gebouwen komt in een stroomversnelling. Een goed voorbeeld van deze verandering is de hotelindustrie. Met de nieuwe producten, de individuele Touch Pure Flex en de krachtige Miniserver Compact, evenals een uitgebreid scala aan softwarefuncties, biedt de pionier voor Smart Home en Building Automation nu oplossingen op maat.

2022-03-10 De groene Miniserver van Loxone valt in de prijzen

Gisteren, 10 maart 2022, werden de Belgian Construction Awards uitgereikt in Château du Lac, Genval. Deze awards bekronen het vakmanschap van de bouwsector die een inspiratiebron vormen voor de toekomst. Eén van die awards, de Innovation Award Product voor meest vernieuwend product, werd uitgereikt aan Loxone met zijn groene Miniserver.

2022-03-08 200.000 intelligente gebouwautomatiseringen gerealiseerd met Loxone

Loxone meldt een sterke groei op alle gebieden. Minder dan 30 maanden nadat Loxone de 100.000ste verkochte Miniserver kon melden, kan het bedrijf de volgende mijlpaal aankondigen. Intussen zorgen 200.000 Miniservers wereldwijd voor duurzame, veilige en energie-efficiënte intelligente automatiseringsoplossingen in particuliere, commerciële en openbare gebouwen.

2021-12-01 Loxone x quadral

Vanaf nu kunnen Loxone Partners de volledige productreeks van high-end luidsprekers en accessoires die quadral te bieden heeft bestellen via dezelfde online shop als Loxone producten! Samen met quadral hebben we als doel fantastisch geluid te combineren met moderne connectiviteit. Dankzij de combinatie van de Audioserver van Loxone en de luidsprekers van quadral is er eindelijk een eenvoudige oplossing voor uitgebreid hifi-luistergenot.

2021-05-04 De volgende generatie video intercom

Een game changer – dat is wat Loxone belooft met zijn nieuwste product. De specialisten voor intelligente gebouwautomatisering in de Benelux zijn ervan overtuigd dat hun creatie een nieuwe generatie van intercoms zal inluiden. Voor de ontwikkeling van een nieuw product betekent dit dat alles wat niet nuttig is voor de gebruiker, moet worden weggelaten. Loxone heeft zich met de nieuwe intercom consequent op deze aanpak vastgelegd: een fundamenteel nieuw ontwerp.

Daniël Van Dessel

CEO Loxone Benelux

BE +32 3 369 10 68 NL +31 208 208 214

Steffi De Graaf

Communicatie & HR officer

BE: +32 3 369 10 68 NL: +31 208 208 214