Word Industriepartner

De universele toepasbaarheid van ons systeem maakt Loxone zo uniek. Het totale 360° concept is gebaseerd op ons kleine groene brein, de Loxone Miniserver.

Door het perfecte samenspel van alle componenten en functies in huis, op hotel of kantoor … creëren we een unieke woon- en werksfeer.

Deze interactie wordt enerzijds mogelijk gemaakt door speciaal ontworpen producten en anderzijds door interfacesamenwerking. Maak van uw product een onderdeel van dit totaalconcept en treed toe tot het Loxone succesverhaal. We kijken uit naar uw aanvraag.

Loxone Ready

Herken op-maat-gemaakte producten op het eerste gezicht: producten met het officiële “Loxone Ready” label zijn voor 100% ontwikkeld voor het Loxone project en kunnen naadloos worden geïntegreerd.

Contacteer ons

Wilt u deel uitmaken van Loxone of bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan snel contact op. Een medewerker zal u spoedig verder helpen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Daniël Van Dessel

CEO Loxone Benelux

BE +32 3 369 10 68 NL +31 208 208 214

U heeft een product, een oplossing en wilt Loxone integreren of er op bouwen?

Ontwikkel uw eigen oplossing/product met Loxone als technologieplatform of Loxone geïntegreerd en profiteer van onze krachtige Miniserver-architectuur.