Design & Architectuur

De eerste stap om de levensstijl van uw klanten te verbeteren is ervoor zorgen dat de Loxone Smart Home technologie een deel uitmaakt bij de eerste planning. Een complete oplossing met een waar woonautomatiseringssysteem helpt uw klanten 50.000 handelingen per jaar te besparen zodat ze kunnen genieten van de leuke dingen in het leven. We helpen u graag met de planning van Real Smart Home projecten.

Architectuur, interieurontwerp, design, keukenontwerp, lichtdesign, interieurbouw, interieuradvies, tuinplanner, studiebureau.

Functionele LED verlichting
in samenspel met interieurdesign

Onze LED verlichting (plafondverlichting, spots, pendellampen …) maakt deel van onze unieke oplossing en is tegelijkertijd slim en simpel, maar ook verzorgd en minimaal. Het maximaliseert technologie en design in elke Smart Home.

Elk verlichtingsarmatuur werkt mooi samen met andere Loxone Smart Home producten. Zo wordt elke ruimte getransformeerd met echte automatisering, personaliseerbare lichtstemmingen, dimbaar licht en accentverlichting.

Strakke muren dankzij slim ontwerp
– the Pure serie

Verminder het aantal knoppen, thermostaten en meer heel eenvoudig met onze award-winning Touch Pure. Onmiddellijke controle (hoewel deze in principe niet nodig is), zorgt ervoor dat u snel de verlichting, zonwering en audio in uw Smart Home kan bedienen.

Een assortiment producten –
speciaal voor u gemaakt

Alle Loxone producten werden gemaakt met architecten en ontwerpers in het achterhoofd: van de keuze voor kwaliteitsmateriaal tot hoge functionaliteit. Daarom krijgt u verlichting dat veel meer doet dan alleen een ruimte verlichten, audio dat ook een rol speelt in beveiliging, drukknoppen en een applicatie die zelden gebruikt moeten worden … Dit alles omdat de Miniserver een vlekkeloze communicatie tussen alle producten mogelijk maakt. Bied uw klanten een verhoogd luxueus wooncomfort dankzij een complete Smart Home oplossing.

360° Oplossing

Bij Loxone passen alle producten naadloos in het geheel. Zo wordt de droom van een 360° Smart Home werkelijkheid. Muziek, zonwering, licht, alarm, verwarming … alles in harmonie.

Elk product is met veel zorg en toewijding ontworpen om een naadloze integratie te garanderen. Zo profiteert u van een 360° oplossing die dankzij de krachtige software en flexibele Miniserver-architectuur snel en eenvoudig wordt geïmplementeerd.

Mogelijkheden dankzij complete woonautomatisering

50.000 handelingen minder, meer tijd voor het leven

In het Real Smart Home communiceren alle slimme producten met elkaar. Dit zonder de nood aan manuele controle. Uw woning werkt vlekkeloos en automatisch. Loxone is wereldwijd de levensstijl in woningen aan het veranderen.

Verlichting, zonwering, klimaatregeling, multimedia en zoveel meer kunnen automatisch aangepast worden aan de noden van bewoners. Dit betekent een besparing van 50.000 handelingen per jaar zodat bewoners meer tijd hebben om te genieten van het leven.

Maximale energie-efficiëntie

De energiebewuste woningen van vandaag zijn niet alleen een luxe, maar een standaard. Er worden voortdurend nieuwe regels vastgelegd om deze standaarden naar het volgende niveau te tillen.

Een Loxone Smart Home is het toekomstbestendige niveau van energie-efficiëntie. Het optimaliseert en beheert het energieverbruik door bv. toestellen uit of op stand-by te zetten of de wagen op te laden via energie opgewekt door zonnepanelen. Met nog veel meer manieren om energie te besparen, kunt u een complete oplossing bieden aan uw klanten.

Comfort
voor iedereen

Met Loxone voldoet u zowel aan de esthetische als technische eisen van uw klanten. Een Smart Home biedt een exclusieve woonbeleving, een onbeperkt scala aan functies en is betaalbaar voor huiseigenaars en huurders.

Ook voor bestaande woningen hebben we een oplossing. Dankzij onze slimme draadloze technologie kunnen huizen en appartementen makkelijk achteraf uitgerust worden.

Vragen?
Contacteer ons!

Daniël Van Dessel

CEO Loxone Benelux

BE +32 3 369 10 68 NL +31 208 208 214