Design & Architectuur

Integreer Loxone in uw projecten en laat uw klanten kennismaken met het nieuwe wonen. Dankzij de vele duizenden projecten kunt u vertrouwen op een ervaren partner die in de voorhoede van de Smart Home technologie staat.

Architectuur, interieurontwerp, design, keukenontwerp, lichtdesign, interieurbouw, interieuradvies, tuinplanner, studiebureau.

360° Oplossing

Bij Loxone passen alle producten naadloos in het geheel. Zo wordt de droom van een 360° Smart Home werkelijkheid. Muziek, zonwering, licht, alarm, verwarming … alles in harmonie.

Elk product is met veel zorg en toewijding ontworpen om een naadloze integratie te garanderen. Zo profiteert u van een 360° oplossing die dankzij de krachtige software en flexibele Miniserver-architectuur snel en eenvoudig wordt geïmplementeerd.

Comfort
voor iedereen

Met Loxone voldoet u zowel aan de esthetische als technische eisen van uw klanten. Een Smart Home biedt een exclusieve woonbeleving, een onbeperkt scala aan functies en is betaalbaar voor huiseigenaars en huurders.

Ook voor bestaande woningen hebben we een oplossing. Dankzij onze slimme draadloze technologie kunnen huizen en appartementen makkelijk achteraf uitgerust worden.

IQ Energiemanagement

Bij de planning van een woning wordt u vaak met het thema ‘energiebesparing’ geconfronteerd. Nieuwe normen stellen steeds hogere eisen aan de energiezuinigheid.

Loxone speelt hierop in. Onze 360° aanpak helpt energiekosten te besparen. Wanneer er niemand aanwezig is, wordt het licht uitgeschakeld, gaat de verwarming enkele graden lager en worden energievreters van het net gekoppeld. Zelf-geproduceerde elektriciteit wordt optimaal ingezet, bijvoorbeeld om een elektrische wagen op te laden. Kortom: Loxone maakt energie besparen makkelijk.

Design in de woonkamer – de Pure serie

Pure: achter deze naam schuilt een reeks producten die met veel oog voor detail en esthetiek werden ontworpen, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen met een bijzonder aangenaam gevoel. Ze voldoen aan de hoge normen van de exclusieve levensstandaard.

Vragen?
Contacteer ons!

Daniël Van Dessel

CEO Loxone Benelux

BE +32 3 369 10 68 NL +31 208 208 214