Update: Muziekserver & Spotify

Bertien Van Peer
mei 30, 2022 in Technology
Op deze pagina vind je informatie over een actueel probleem met de Loxone Muziekserver.

Update:

We hebben het Spotify API probleem opgelost, dat vorige week door Spotify was uitgeschakeld. Om te migreren naar de nieuwere API, moeten we je bestaande Spotify referenties en favorieten verwijderen, waardoor je opnieuw moet inloggen met het Spotify authenticatie mechanisme. Sorry voor het ongemak, maar dit is de enige manier om Spotify weer aan de gang te krijgen met de wijzigingen aan de Music Server.

Hier is hoe je het moet doen:

Download het volgende bestand en kopieer het gedownloade .upd-bestand naar \\music.server.ip\updates

Oorspronkelijk bericht van 19.05.22:

We merken momenteel een fout op in de Loxone Music Server, deze treedt vooral op bij gebruik van Spotify. De reden voor de storing is een wijziging die Spotify heeft aangebracht in hun oude API. Aangezien de huidige Spotify-integratie in de Loxone Music Server niet langer een verbinding met Spotify tot stand kan brengen, voert het een veiligheidsherstart uit, die kan eindigen in een reboot-lus. Alle andere integraties zoals Tune In werken zonder problemen.

Meer weten over Loxone?

Ben je elektricien?

Je wilt jouw klanten de unieke automatisering met de Loxone Miniserver aanbieden? Neem contact met ons op en profiteer van de sterke samenwerking met Loxone, de marktleider in gebouw- en huisautomatisering.

Ben je een woningbouwer, ondernemer …?

De Loxone Miniserver is de perfecte
tool voor de eenvoudige sturing en intelligente automatisering van allerlei soorten projecten.
Smart Home, commercieel project of andere toepassing.

Ik wil meer over LOXONE weten