Loxone projectplanning – jouw Loxone project in 6 stappen

Steffi De Graaf
februari 28, 2020 in Know How
Droom je al lang van jouw eigen Smart Home of wil je jouw bedrijfspand of speciaal project automatiseren, maar heb je geen idee waar te beginnen? Van de Loxone projectplanning tot de laatste final touch, onze professionals staan gratis en vrijblijvend voor je klaar! Profiteer van de ervaring van duizenden Loxone installaties wereldwijd en laat je helpen bij de realisatie van jouw slimme project.

Jouw Loxone project in zes eenvoudige stappen

Van de klik op ‘verzenden’ tot jouw eigen Smart Home, commercieel project of andere toepassing; dit gebeurt in slechts zes eenvoudige stappen.

Stap 1

Aanvraag verstuurd

Je hebt jouw aanvraag ingediend en laat je intussen inspireren tijdens een gratis infosessie in onze demowoning.

Stap 2

Contactopname

Onze Loxone Expert neemt contact op met jou om je meer uitleg te geven over de automatisering met Loxone. Hij of zij informeert zich ook over jouw wensen en behoeften.

Stap 3

Partner zoeken

Indien gewenst zoeken wij voor jou de perfecte Loxone Partner in jouw buurt en geven wij hem jouw exacte behoeften en wensen door.

Stap 4

Offerte

Op basis van jouw wensen en ideeën maakt jouw Loxone Partner een persoonlijke offerte voor je op en overloopt deze samen met jou.

Stap 5

Start project*

Wanneer je tevreden bent, geef je jouw groen licht voor de opstart van het project. Gedurende de hele uitvoering van het project staan wij en jouw Loxone Partner voor je klaar.

Stap 6

Einde project

Jouw droom van een Loxone project wordt werkelijkheid. Indien gewenst reflecteren we in een laatste gesprek nogmaals gezamenlijk over het projectverloop en vragen we naar jouw tevredenheid.

*Overigens: zolang je geen groen licht geeft voor de opstart van je project, worden er geen kosten aangerekend en is het proces volledig gratis.

Nu gratis projectaanvraag verzenden
en starten!

Nu gratis project-
aanvraag verzenden
en starten!

– Special Tip –

De Loxone
Experience Tour


Ga op ontdekkingsreis en beleef het Loxone Smart Home met jouw eigen zintuigen. Boek nu snel een gratis Experience Tour in de demowoning van Loxone Benelux.

19308

Ik wil meer over LOXONE weten