Alle innovaties op de Loxone Product Conferentie 2024

Steffi De Graaf
mei 13, 2024 in Technology
Nieuwe hardware, nieuwe software, een revolutionaire audio-oplossing … de Product Conferentie 2024 stond bol van de hoogtepunten. In deze blog vatten we alle innovaties voor je samen. 

Energie­­teller: energiemeting eenvoudiger dan ooit

Gebouwen zijn wereldwijd verantwoordelijk voor 44% van het energieverbruik. Bijzonder kritisch: ongeveer de helft van deze energie wordt verspild! Daarom zijn wij ervan overtuigd dat intelligent energiebeheer standaard moet worden in elk gebouw.

Om de energiestromen van een gebouw efficiënt te kunnen beheren, moet je ze eerst kennen. Met de nieuwe MID-gecertificeerde Energiemeter Tree is het meten van energie nog nooit zo eenvoudig geweest.

Exosphere: ge­bouwbeheer op een nieuw niveau

Wij geloven dat het beheer van gebouwen, ongeacht hun omvang, efficiënt, veilig, intelligent en voorspellend moet zijn. Met Exosphere bieden we je een ongekend platform voor gecentraliseerd beheer, monitoring en visualisatie van jouw automatiseringsprojecten. Online, optioneel en met volledige controle over gebouwgegevens.

Audio-installatie: de volgende fase van de audiorevolutie

We zijn er zeker van. Iedereen verdient de geweldige ervaring van perfect geluid – naadloos geïntegreerd in elk gebouw. Onze geavanceerde systeemarchitectuur maakt het plannen, in gebruik nemen en configureren van jouw audio-oplossing uiterst eenvoudig – ongeacht de grootte.

Master / Client: nog minder bekabeling, nog beter geluid

Verliezen in geluidskwaliteit, grote storingsgevoeligheid, dure versterkertechnologie … Tot nu toe ging de realisatie van uitgebreide audio-oplossingen gepaard met grote uitdagingen en waren de bestaande oplossingen niet toereikend.

Met onze nieuwe Master/Client technologie kun je nu zelfs grote audio-installaties snel en eenvoudig realiseren. Sluit je luidsprekers in serie aan en verminder de benodigde hoeveelheid bekabeling enorm. Configuratie was nog nooit zo eenvoudig in onze software.

Soundsuit: ontwikkeld voor commercieel gebruik

Het gebruik van de meeste muziek streaming diensten is illegaal in commerciële projecten. Soundsuit is speciaal ontwikkeld voor commercieel gebruik en kan nu worden geïntegreerd in je Loxone omgeving.

Config & App 15: nieuws voor de energie- en audiosector en meer

85% van onze totale ontwikkelingsinspanning gaat naar onze softwaretools. Zij zijn ook wat ons onderscheidt van alle andere systemen op de markt.

De nieuwe Loxone Config & App 15 is een verdere verbetering van de krachtigste software voor huis- en gebouwautomatisering. Ontdek alles over de nieuwe functies op het gebied van energie, audio, verlichting, toegang en meer.

Nu gratis aanvragen

Dien nu jouw gratis projectaanvraag in of word Loxone Partner in slechts een paar stappen!

A
Gratis projectaanvraag

Ik ben van plan mijn project met Loxone uit te voeren en zou graag meer info willen.

A
Loxone Partner worden

Ik wil graag Partner worden en maak alvast een afspraak voor een gratis consult.

Gratis projectaanvraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Partner worden

   • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 1,000 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    • Hidden
    • Hidden
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   Ik wil meer over LOXONE weten