Exosphere – het intelligente gebouwbeheersysteem van de toekomst

Steffi De Graaf
mei 13, 2024 in Technology
Onze gebouwen worden steeds intelligenter en meer genetwerkt. Loxone werkt samen met veel projecten, bedrijven en instellingen die voor de uitdaging staan om een groot aantal installaties efficiënt te monitoren en te beheren. Met Exosphere bieden we hiervoor een baanbrekende oplossing.

Exosphere is een optionele uitbreiding die een extra niveau van organisatie en analyse biedt in intelligent gebouwenbeheer. Deze online oplossing is speciaal ontwikkeld om de bediening en het onderhoud van de Miniserver te vereenvoudigen, zowel individueel als in teamverband.

Exosphere maakt gecentraliseerde opslag en weergave van gedeelde gebouwgegevens mogelijk. Gegevens van complexe en gedistribueerde Loxone-installaties kunnen efficiënt worden gevisualiseerd en vergeleken in systeemdiagrammen of dashboards.

Bij Loxone is de privacy van onze klanten altijd een topprioriteit. Daarom is het delen van gegevens met Exosphere alleen opt-in om je volledige controle en veiligheid te garanderen.

HIGHLIGHTS

OPERATE

Gecentraliseerd beheer van alle Loxone installaties
Alle Miniservers worden duidelijk weergegeven. Zo heb je in één oogopslag veel belangrijke informatie. Aanpasbare systeemdiagrammen tonen de respectieve realtime gegevens van de installaties. Ongeacht of ze zich op één of meerdere locaties bevinden.

Voer updates of back-ups van het volledige Miniserver-park snel en eenvoudig uit met slechts één klik, of schakel tussen visualisatie of configuratie van de projecten. Dankzij flexibel rechtenbeheer zien medewerkers alleen de informatie die voor hen relevant is.

COLLABORATE

Problemen oplossen en samenwerken
De bekende Loxone kleurcodering geeft informatie of mogelijke problemen aan. De betreffende systeemstatus wordt weergegeven in het journaal van het apparaat. In geval van problemen kunnen onmiddellijk maatregelen worden genomen en taken worden aangemaakt voor het team of de medewerkers. De inspanning die nodig is voor het oplossen van problemen wordt geminimaliseerd.

OBSERVE

Dashboards voor gegevensvisualisatie
Statistieken voor verschillende installaties maken projecten vergelijkbaar en maken op gegevens gebaseerde beslissingen mogelijk. Wil je het huidige of vroegere energieverbruik van verschillende locaties in één diagram vergelijken? Geen probleem.

Dit waren slechts enkele van de baanbrekende toepassingen van Exosphere.

Tip: Als Loxone Silver Partner is de “Essential” versie van Exosphere gratis beschikbaar.

Nu gratis aanvragen

Dien nu jouw gratis projectaanvraag in of word Loxone Partner in slechts een paar stappen!

A
Gratis projectaanvraag

Ik ben van plan mijn project met Loxone uit te voeren en zou graag meer info willen.

A
Loxone Partner worden

Ik wil graag Partner worden en maak alvast een afspraak voor een gratis consult.

Gratis projectaanvraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Partner worden

   • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 1,000 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    • Hidden
    • Hidden
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   Ik wil meer over LOXONE weten