Nieuw: Master / Client Technologie

Kim Vennekens
mei 13, 2024 in Technology
Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen de geweldige ervaring van perfect geluid verdient – naadloos geïntegreerd in elk gebouw. De innovatieve Master/Client technologie vermindert de bekabelingsinspanning met meer dan 80% en maakt flexibele uitbreiding en schaalvergroting op maat van je audio-installatie mogelijk.

Master / Client Technologie:
Het volgende niveau van audiorevolutie

De innovatieve Master/Client technologie vermindert de bekabelingsinspanning met meer dan 80% en maakt flexibele uitbreiding en schaalvergroting op maat van je audio-installatie mogelijk. De Master Speaker bepaalt het tempo, terwijl de Clients individueel in volume kunnen worden aangepast.

Met de Tree Turbo-interface kunnen maximaal tien Master Speakers worden aangesloten via ster-, lijn-, Tree- of bustopologie. Op elke Master Speaker kunnen maximaal 20 Client Speakers worden aangesloten. De bekabeling tussen Master en Client of van Client naar Client moet via een daisy chain gebeuren.

Onze Master / Client Speaker: audiokwaliteit door Quadral!

Zeer efficiënt bij
laag stroomverbruik

Onze innovatieve speakers leveren het volledige audiospectrum in hoogwaardige resolutie. De digitale signaalprocessor scheidt de frequentiebereiken in hoge en lage tonen volledig verliesvrij. Samen met de efficiënte klasse D-versterker garandeert dit een verliesvrije geluidsbeleving van de hoogste kwaliteit.

Dubbel het RMS-vermogen in vergelijking met de Stereo Extension 

Analoge klasse A/B-versterkers hebben vaak aanzienlijke kwaliteitsverliezen. Daarom gebruiken wij bij onze Master / Client Speakers digitale signaalverwerking. Het resultaat is een verdubbeling van het RMS-vermogen naar 36W in vergelijking met een Stereo Extension – en dat bij een lager stroomverbruik.

Bluetooth

Audiocontent kan via Bluetooth vanaf elk gewenst eindapparaat naar de Master Speaker worden overgebracht. De Bluetooth-functionaliteit van een Master Speaker kan in de Loxone Config via logica worden in- of uitgeschakeld.

Nieuw: Install Sub 10 Master / Client

De Install Sub 10 zorgt voor krachtige diepten en ontlast de andere speakers in jouw installatie, wat een vol, evenwichtig geluid garandeert. De Install Sub 10 is beschikbaar als Master en Client Speaker. Bij het toevoegen van een Install Sub 10 worden de DSP-instellingen (Digital Signal Processing) automatisch aangepast.

Eenvoudige installatie, waar je maar wilt

Onze Install Speakers kunnen met slechts enkele handelingen aan plafonds, muren of zelfs in meubels worden bevestigd. Voor elke inbouwsituatie is er een geschikt inbouwbehuizing beschikbaar.

Nu gratis aanvragen

Dien nu jouw gratis projectaanvraag in of word Loxone Partner in slechts een paar stappen!

A
Gratis projectaanvraag

Ik ben van plan mijn project met Loxone uit te voeren en zou graag meer info willen.

A
Loxone Partner worden

Ik wil graag Partner worden en maak alvast een afspraak voor een gratis consult.

Gratis projectaanvraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Partner worden

   • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 1,000 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    • Hidden
    • Hidden
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   Ik wil meer over LOXONE weten