Nieuw: AI Extension

Bertien Van Peer
mei 31, 2022 in Technology
Onze Loxone AI Extension krijgt een upgrade en biedt in de toekomst nog meer flexibiliteit in jouw projecten. Leer meer over de nieuwe functies van de AI extension in deze blog.

Het belangrijkste verschil tussen onze nieuwe AI Extension (artikelnr.: 100471) en het vorige model is op het eerste zicht duidelijk. Waar voorheen 4 analoge ingangen voor spanningssignalen (0-10V) of digitale ingangen beschikbaar waren, bevat de nieuwe AI Extension bovendien 4 analoge ingangen voor stroomsignalen (0/4-20mA). Deze verhogen de meetnauwkeurigheid, afhankelijk van de toepassing, vooral over langere afstanden. In de industriële automatiseringstechniek is het stroomsignaal 4-20mA het meest gebruikte signaal bij de analoge meetwaardetransmissie.

Gebruik de nu in totaal 8 analoge ingangen zoals je wilt en integreer temperatuursensoren, druksensoren of andere stuursignalen. De analoge ingangen kunnen uiteraard ook als digitale ingangen (24VDC) worden gebruikt. De afmetingen blijven slank met slechts 2 staanplaatsen.

Alle openstaande bestellingen zullen automatisch een upgrade krijgen naar de nieuwe versie van de AI Extension (artikelnr.: 100471) zonder extra kosten.

Meer weten over Loxone?

Ben je elektricien?

Je wilt jouw klanten de unieke automatisering met de Loxone Miniserver aanbieden? Neem contact met ons op en profiteer van de sterke samenwerking met Loxone, de marktleider in gebouw- en huisautomatisering.

Ben je een woningbouwer, ondernemer …?

De Loxone Miniserver is de perfecte
tool voor de eenvoudige sturing en intelligente automatisering van allerlei soorten projecten.
Smart Home, commercieel project of andere toepassing.

Ik wil meer over LOXONE weten