Bounce Park: automatisering van het grootste sport- en pretpark in Slowakije

Bertien Van Peer
februari 4, 2022 in Case Studies
Bounce Park 17 is het grootste sport- en pretpark in Slowakije, waar zowel kinderen als volwassenen meer dan 50 verschillende attracties kunnen vinden, van trampolines, klimmuren, kinderattracties tot een multifunctionele speeltuin met kunstgras. Loxone regelt niet alleen de verlichting in het hele gebouw, maar ook de buitenverlichting, de verwarming en ventilatie en meet ook het elektriciteitsverbruik.

Bounce Park 17 is het grootste sport- en pretpark in Slowakije, waar zowel kinderen als volwassenen meer dan 50 verschillende attracties kunnen vinden, van trampolines, klimmuren, kinderattracties tot een multifunctionele speeltuin met kunstgras. Loxone regelt niet alleen de verlichting in het hele gebouw, maar ook de buitenverlichting, de verwarming en ventilatie en meet ook het elektriciteitsverbruik.

Plezier gegarandeerd!

Een groot amusementspark in Banská Bystrica heeft onlangs zijn deuren geopend. Het biedt meer dan 50 attracties voor verschillende leeftijdsgroepen. Niet alleen kinderen, maar ook ouders en groepen kunnen genieten van plezier en ontspanning in het grootste pretpark van Slowakije.

Het doel van BOUNCE PARK 17 is te inspireren tot beweging en plezier te maken. Om tijd door te brengen op een aangename plaats, waar bezoekers vele interessante sport- en amusementsattracties en welzijn onder één dak vinden.

Ing. Ján Gondáš

Directeur van Marketing & Cooperation

Skákacia aréna s penovými kockami
Dráha na beh

Wat werd geïntegreerd?

Loxone verzorgt in het Bounce Park de volledige verlichting; van hoofdverlichting, sfeerverlichting, professionele DJ-verlichting tot het regelen van de verlichting van de bewegwijzering, de gevelverlichting en de verlichting van de openbare parkeerplaats. Het regelt niet alleen de intensiteit van de verlichting ten opzichte van de huidige lichtomstandigheden buiten, maar het kleurenspectrum kan ook naar behoefte worden gewijzigd om de stemming van de bezoekers te beïnvloeden.

Afhankelijk van de openingstijden automatiseert het systeem de besturing en activering van afzonderlijke kinderattracties. Het regelt de muziek en de lichtproductie. Het schakelt ook de elektronische reclamecircuits in.

Het systeem regelt ook de verwarming en de ventilatie. Dit ook op de parkeerterreinen. Loxone meet ook het elektriciteitsverbruik van de afzonderlijke gebouwen en regelt de functionaliteit van de centrale UPS.

Feiten & cijfers

Locatie: Banská Bystrica


Oppervlakte: 4000 m2


Oplevering: 2021


Loxone Partner: DOMICO, s. r. o.

Het project vanuit het oogpunt van de Loxone Partner

DOMICO, s. r. o. is Loxone Partner sinds 2020. Het bedrijf richt zich in de eerste plaats op de complete levering van intelligente installatieoplossingen die energie-efficiënter zijn, wat een belangrijk voordeel is in het huidige tijdperk van stijgende energieprijzen. Daarnaast voeren zij ook installaties uit van beveiligingssystemen, data- en televisiedistributiesystemen, fotovoltaïsche systemen, warmteterugwinningseenheden en warmtepompen.

Voor het Bounce Park was er in Banská Bystrica en omgeving geen soortgelijk project. Nu maakt het tal van ouders en kinderen gelukkig! De regeling van licht- en muziekstemmingen samen met het aangename interieur maken de momenten die in het gebouw worden doorgebracht aangenamer voor de jonge bezoekers. De automatisering van de verlichting, de stroomvoorziening voor apparatuur en verwarming maakt het voor het facilitair personeel gemakkelijker en bespaart tijd.

Ing. Jozef Dian

DOMICO, s. r. o.

Ruimte om te ontspannen

Een ideale plek om na een sportieve prestatie te ontspannen en familie of vrienden te ontmoeten is het ruime en moderne café, dat deel uitmaakt van het complex. Bezoekers kunnen zich na hun sportprestaties ontspannen in een aangename omgeving met een goede kop koffie en een maaltijd, terwijl ze de actie in de arena rechtstreeks vanaf de met glas overdekte binnen- en buitenterrassen kunnen volgen.

Reštaurácia

Laat ons een kijkje nemen …

Jump aréna s loptami
Multifunkčné ihrisko
Detské ihrisko s kozmonautom
Detský park so šmýkačkami a planétami
Lezecké steny
Hala s veľkými trampolínami

Meer weten over Loxone?

Ben je elektricien?

Je wilt jouw klanten de unieke automatisering met de Loxone Miniserver aanbieden? Neem contact met ons op en profiteer van de sterke samenwerking met Loxone, de marktleider in gebouw- en huisautomatisering.

Ben je een woningbouwer, ondernemer …?

De Loxone Miniserver is de perfecte
tool voor de eenvoudige sturing en intelligente automatisering van allerlei soorten projecten.
Smart Home, commercieel project of andere toepassing.

Ik wil meer over LOXONE weten