Slimme deurbel

In het kort: slimme deurbel die kinderen niet wakker maakt

Elke ouder kent dat gevoel wanneer de kinderen na een lange en vermoeiende dag eindelijk slapen. Dit is het moment voor de ouders om te ontspannen en te genieten van dat glas wijn waar ze naar uitkeken sinds de kinderen thuiskwamen van school. Maar er is nog steeds die levering van een pakketje waar je op wacht … of misschien hebt u een paar vrienden uitgenodigd?

Natuurlijk kunt u elke twee minuten uit het raam kijken en proberen ze binnen te laten voordat ze aanbellen, zodat de kinderen niet wakker worden.

Of u kunt uw deurbel updaten naar een slimme deurbel die weet wanneer uw kinderen slapen en die niet luid weerklinkt, maar alleen de lichten laat knipperen zodat u weet wanneer er iemand voor de deur staat.

Oplossing & Configuratie: slimme deurbel met flitslicht

De deurbelknop (bv. bij de NFC Code Touch of de deurbel-uitgang van de Intercom) speelt het belsignaal op alle geselecteerde muziekzones (of op een standaard deurbel). Een schema wordt gebruikt om de tijden aan te geven waarop de kinderen in bed liggen. Als u tijdens deze tijden op de slimme deurbel drukt, wordt deze niet geactiveerd, maar wordt alleen de alarmingang op de aangesloten lichtsturing geactiveerd. Hierdoor reageert deze slimme deurbel met flitslicht. De deurbel maakt uw kinderen niet wakker.

Hardware:

Configuratie:


Slimme deurbel


Deurbel met flitslicht


Deurbel met lichtflits

Download de voorbeeld configuratie:

Waarom u en uw klant een slimme deurbel moeten overwegen?

Kinderen hebben slaap nodig en ouders hebben die tijd nodig als de kinderen slapen.

De deurbel met flitslicht is slechts een kleine functie waarmee u zonder onderbrekingen van deze tijd kunt genieten.

 

De lokale regelgeving en normen moeten in acht worden genomen. De inhoud van deze pagina maakt bepaalde aannames over de installatie. De informatie op deze pagina vervangt de contextuele kennis van een Loxone Partner niet. Voor een professioneel geïnstalleerde oplossing kunt u contact opnemen met een Loxone Partner om een van de in deze Use Case genoemde functionaliteiten te realiseren.

Meer praktijkvoorbeelden in deze reeks