Elektronische tijdregistratie van werknemers

Uitdaging: Elektronische tijdregistratie van werknemers

In elk bedrijf moet de werktijd van medewerkers wettelijk worden geregistreerd en gecontroleerd. Veel kantoren of bedrijfsgebouwen gebruiken voor tijdregistratie ofwel een stempelklok of noteren de werktijd handmatig. Met Loxone kan de werktijd nog eenvoudiger worden geregistreerd. In dit toepassingsvoorbeeld laten we zien hoe je elektronische tijdregistratie kan implementeren met Loxone.

Oplossing: Registratie van werktijd met de NFC Code Touch

Met de NFC Code Touch kunnen niet alleen de werktijden van medewerkers worden geregistreerd, maar nog veel meer. Drank- en voedselafrekeningen, individuele toegangscontrole… de mogelijkheden zijn onbegrensd.

De implementatie van elektronische tijdregistratie kan op verschillende manieren worden gedaan, afhankelijk van de installatievereisten, de behoeften van het bedrijf en het aantal medewerkers. De beste optie is via de NFC Code Touch, die medewerkers kunnen gebruiken via een code of de Key Fob. Met behulp van de Loxone App kan de werkgever eenvoudig gebruikers toevoegen, wijzigen of verwijderen.

Telkens wanneer de werkgever de gegevens voor tracking nodig heeft, kunnen deze worden gedownload in een bestand. In de app kunnen de laatste 100 invoeringen ook worden bekeken door de verantwoordelijken.

Hardware:

Configuratie:

Download de voorbeeld configuratie:

Intelligent Time Recording of Employees

Config 14.7.3.6

De voordelen van elektronische tijdregistratie

Met Loxone wordt tijdregistratie niet alleen extreem eenvoudig voor de medewerker, maar ook voor de werkgever. Bovendien biedt de NFC Code Touch nog vele andere toepassingsmogelijkheden, zoals eenvoudige toegangscontrole, facturering, en meer.

 

Gelieve lokale voorschriften en normen in acht te nemen! De inhoud van deze pagina is illustratief en kan niet zonder meer op elke situatie worden toegepast. De informatie die in de toepassingsvoorbeelden wordt verstrekt, vervangt op geen enkele manier de expertise van een Loxone Partner. Als je de functies die in de toepassingsvoorbeelden worden gepresenteerd wil gebruiken, neem dan contact op met je Loxone Partner.

Meer praktijkvoorbeelden in deze reeks