Bouw & Immobiliën

U wilt uw klanten een energiezuinige, comfortabele en veilige thuis aanbieden? We hebben de juiste oplossing voor u.

Met Loxone aan uw zijde bent u helemaal klaar voor het ‘nieuwe wonen’. De slimme technologie vormt een toegevoegde waarde voor u en uw klanten. Bovendien kan u meer klantsegmenten veroveren.

Snelle integratie, eenvoudige retrofitting en duurzaamheid: allemaal zaken waarin een Loxone Smart Home uitblinkt. Laten we samen aan de toekomst bouwen!

Eenvoudige en flexibele integratie

Bij Loxone vindt u een 360° oplossing die alle toepassingsgebieden dekt – van zonwering tot beveiliging. Met slechts een kleine meerkost kan u een volledige Smart Home realiseren die later makkelijk uitbreidbaar is.

In overleg met u ontwikkelen we een op maat gemaakt concept waarmee u onze Smart Home oplossingen eenvoudig in uw proces kan integreren. Onze jarenlange ervaring met producenten van sleutel-op-de-deur woningen vormt hiervoor de perfecte basis.

…ook voor bestaande woningen

Eengezinswoning, villa of appartement. Dankzij onze draadloze Air-technologie kunnen we ook bestaande woningen in een Smart Home omtoveren. Bied uw bestaande klanten de mogelijkheid om hun woningen nog veiliger, comfortabeler en energie-efficiënter te maken.

Kwaliteitsvolle producten ic_flag-austria2x

Om een goede werking en stabiliteit te garanderen, worden onze producten onderworpen aan de strenge kwaliteitscontroles en talrijke certificeringen. Het hart van een Smart Home, de Miniserver, wordt 100% in Oostenrijk vervaardigd en draagt met trots het label ‘designed & made in Austria’.

Toekomstbestendige 
samenwerking

Ga in zee met een toekomstgerichte partner. We varen een duidelijke koers om een nieuwe standaard in huisautomatisering te zetten. Samen brengen we de Smart Home branche naar een hoger niveau en doen zo de immobiliënmarkt herleven.

Persoonlijke
contactpersoon

Om een succesvolle samenwerking te garanderen, krijgt u een persoonlijke contactpersoon. Bij dit aanspreekpunt kan u terecht met al uw vragen, suggesties, … Voor ondersteuning bij de uitvoering van uw projecten bent u hier ook aan het juiste adres.

Referenties

Als internationale onderneming mochten we vele bekende bedrijven verwelkomen als samenwerkingspartner. Van sleutel-op-de-deur firma’s tot algemene aannemers; allerlei types bouwondernemingen gebruiken de intelligente technologie van Loxone in hun projecten.

Loxone in uw woonproject integreren

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Loxone? Wij ondersteunen u graag bij de creatie van uw Smart Home concept. Contacteer ons snel via onderstaande contactgegevens.

…of bezoek onze

Loxone Showhome

en ontdek het comfort van leven in een Smart Home.

Daniël Van Dessel

CEO Loxone Benelux

BE +32 3 369 10 68 NL +31 208 208 214