Intercom Trust

Bertien Van Peer
augustus 2, 2022 in Technology
Met de nieuwe Loxone Config 13 is het nu mogelijk dat één enkele intercom door meerdere Miniservers kan worden gebruikt. Dit is met name noodzakelijk bij projecten met bijvoorbeeld meerdere wooneenheden of een kantorencomplex.

Bij deze functie was privacy voor ons bijzonder belangrijk. De videostream van de intercom kan door de afzonderlijke Miniservers alleen worden opgeroepen wanneer ook bij deze voordeur gericht wordt aangebeld. Voorwaarde voor het gebruik van deze functie is een opgezet Trust-netwerk met de vrijgave-rechten van de intercom. Eén Miniserver neemt de rol van Trust Manager op zich, de andere Miniservers de rol van Trust Member. Het serienummer van de individuele Trust Member Miniservers is hiervoor noodzakelijk.

Tip:

De nieuwe Touch Pure Flex kan nu bijvoorbeeld worden gebruikt als deurbel voor meerdere appartementen, die via de intercom ook is verbonden met de centrale Miniserver, d.w.z. de Trust Manager. 

Er wordt een afzonderlijke beluitgang gegenereerd voor elke betrokken Trust-deelnemer, die kan worden aangesloten op de Touch Pure Flex of een belknop. 

Belangrijk: de Trust deelnemer heeft nu alleen toegang tot de intercom in de Loxone App als de bel wordt geluid via de nieuw aangemaakte ingang of op zijn eigen intercomtoestel.

Even terzijde: hoe je een Trust instelt, kan je vinden in onze Knowledge Base of in onze eigen Explained video over het onderwerp.

 

Nu gratis aanvragen

Dien nu jouw gratis projectaanvraag in of word Loxone Partner in slechts een paar stappen!

A
Gratis projectaanvraag

Ik ben van plan mijn project met Loxone uit te voeren en zou graag meer info willen.

A
Loxone Partner worden

Ik wil graag Partner worden en maak alvast een afspraak voor een gratis consult.

Gratis projectaanvraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Partner worden

   • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 1,000 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    • Hidden
    • Hidden
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   Ik wil meer over LOXONE weten