Tip voor professionals: snelle implementatie van de “huis verlaten” functie

Bertien Van Peer
november 14, 2017 in Voor Partners
Volgende situatie klinkt u waarschijnlijk bekend in de oren: u verlaat uw woning en kort erna begint u te twijfelen of u de verlichting en de verwarming heeft uitgeschakeld.

Ik moet daar niet meer aan denken. Waarom? Ik gebruik immers de “huis verlaten” functie.

Wanneer ik naar buiten ga, dan hou ik mijn woning hiervan op de hoogte dankzij de drievoudige klik op de Loxone Touch. Mijn woning zorgt ervoor dat er energie bespaard wordt door verlichting, verwarming en muziek uit te schakelen. Ook het alarm wordt dankzij de “huis verlaten” functie betrouwbaar en eenvoudig ingeschakeld. Zo biedt mijn woning bescherming tegen ongenode gasten en trekt in noodgevallen ook de aandacht.

De “huis verlaten” functie neemt al deze handelingen en denkprocessen van u over. Zo krijgt u tijd vrij voor de werkelijk belangrijke dingen in het leven.

Zo maakt u het:

Maak uw klanten nog gelukkiger en haal dankzij onze tips voor professionals nog meer uit een Loxone Smart Home.
Dankzij onze ervaring en onze nauwe samenwerking met onze partners stellen wij steeds opnieuw vast dat onze klanten de “huis verlaten” functie erg op prijs stellen.

In een Loxone Smart Home activeert men de “huis verlaten” functie met een drievoudige klik op de Loxone Touch.
De marker “huis verlaten” is in de lichtsturing gekoppeld aan de uitgang RaQ.

Dreifachklick
De marker “huis verlaten” wordt nu verbonden met de nieuwe centrale bouwstenen. De functie “huis verlaten” schakelt in de gehele woning de verlichting uit.
Zentral Licht
De zonwering wordt opnieuw in automatische modus gezet:
Zentral Beschattung
De intelligente ruimteregeling past zich erop aan dat niemand meer aanwezig is en verlaagt daarom ook de temperatuur:
Raumregeler
Ook de muziek wordt uitgeschakeld bij het verlaten van de woning:
Zentral Musik
Last but not least zal het Smart Home zichzelf beschermen tegen ongenode gasten. Ook wordt het alarm ingeschakeld bij het verlaten van de woning.
Alarm
Het Loxone Smart Home neemt +/- 50.000 handelingen uit handen van uw klanten. De “huis verlaten” functie is daar een essentieel onderdeel van. Deze functie biedt veel comfort en wordt in enkele ogenblikken geconfigureerd.

In versie 9 van de Loxone Config worden deze en nog veel meer functies overgenomen door de Loxone autoconfiguratie. Ontdek de functies die de autoconfiguratie aanbiedt en haal nog meer uit een Loxone Smart Home.

Ik wil meer over LOXONE weten