Touch Surface. De mooiste drukknop is diegene die bijna onzichtbaar is.


november 14, 2017 in Technology

Leg op een buitengewone manier accenten en transformeer uw meubels of oppervlakken in unieke bedieningselementen. Met de Touch Surface kunt u het revolutionaire drukknop concept van Loxone overal integreren, waar u maar wilt. Op het keukenblad, aan de eettafel of buiten aan het zwembad: bedien uw woning zoals u het wilt.

Veelvuldige toepassingen

Dankzij de unieke producteigenschappen die een montage achter steen, hout, glas en keramiek mogelijk maken, kunt u uw Touch Surface op verschillende plaatsen in uw woning aanbrengen.

 

BIJVOORBEELD:

Keuken

Zijn uw handen nat of plakken ze vol deeg? Bedien tijdens het koken uw verlichting, zonwering, muziek of de dampkap. Voor toepassingen in de keuken hebben wij in samenwerking met Strasser Steine de Touch Stone ontwikkeld – een Touch drukknop rechtstreeks geïntegreerd in het keukenblad.

Meubels

Transformeer uw bureau in het bedieningselement van uw werkkamer. Staat u een zware opdracht te wachten? Activeer met een vingertip op de tafel uw gewenste verlichting en muziek voor de nodige concentratie.

Oppervlakken

Tover de bijna onzichtbare Touch op elk oppervlak, dan kunt u van daaruit uw woning bedienen. Op een betonnen muur in de lounge of op de keramische tegels in uw badkamer? Het kan allemaal!

Wees creatief

Onze Touch Surface kent (bijna) geen grenzen in toepassingsmogelijkheden. Wees creatief en bedien uw woning waar en hoe u het graag wenst.

Functionaliteit op talrijke materialen

De Touch Surface vervult uw wens om eenvoudig te kunnen bedienen waar u maar wil. De volledige functieomvang van de Touch Surface werd ontwikkeld voor de materialen steen, hout, keramiek en glas en heeft een dikte van 1 – 30 mm.

Bedienen was nog nooit zo eenvoudig

Onze liefde voor het thema Smart Home weerspiegelt zich in het design en in de manier waarop we onze woning bedienen. We steken veel tijd en passie in de ontwikkeling van onze producten. Het resultaat is een revolutionair concept dat de bediening binnen de eigen vier muren volledig vereenvoudigt.

Wij raden onze drukknopstandaard aan: het grote centrale deel voor de verlichting en de vier hoeken voor muziek en zonwering. Dit kan, maar is uiteraard niet verplicht.

Unieke producteigenschappen

Loxone Touch Surface

Adhesive Surface
Drill holes
Activation Touch
Status LEDs
Touch Points

Drukpunten

Met slechts vijf druk – of beter gezegd: aanraakpunten, verenigt de Touch Surface alle dingen die we dagelijks nodig hebben. De toewijzing van de drukpunten kan vrij gekozen worden. Onze duidelijke aanbeveling: het grote centrale deel voor de verlichting en de hoeken voor zonwering en muziek.

Indien gewenst, dan kunt u de meegeleverde stickers gebruiken om uw drukpunten zichtbaar op het betreffende oppervlak aan te brengen.

Drukpunt voor activatie

Om bijvoorbeeld tijdens het koken niet per ongeluk functies te activeren, is de Touch Surface uitgerust met een activatie drukpunt. Een tik of een zachte aanraking activeren de Touch voor een vooraf bepaald aantal seconden. Binnen deze tijdspanne kunt u de drukknop zoals gewoonlijk bedienen. Na afloop van tijd is de functionaliteit van de drukpunten opnieuw geblokkeerd.

PS: Het activatie drukpunt kan eveneens gebruikt worden voor alternatieve functies zoals bv. de dampkap of kan naar wens ook gedeactiveerd worden.

Status LEDs

Indien nodig, tonen de geïntegreerde LEDs de resterende activatietijd van de Touch Surface. Gebruik hiervoor eenvoudig de meegeleverde lichtgeleiders en plaats deze in de daarvoor voorziene openingen in uw oppervlak.

Klik-feedback

Kies naar eigen believen of de Touch bij aanraking een akoestische klik-feedback geeft of niet.

Verdere highlights

Meer weten over de Touch Surface? Ontdek alles over de verdere highlights in onze webshop!

Laten we praten over uw Smart Home

Overtuigd? Laten we dan over uw Smart Home praten. Wij beantwoorden graag uw vragen over het leven in een Loxone Smart Home en helpen u de perfecte Loxone Partner te vinden.

Ik wil meer over LOXONE weten