Spotlight: de slimste fitness van München?

Steffi De Graaf
april 24, 2023 in Case Studies
In het hart van de Beierse hoofdstad München, op korte afstand van het beroemde Stachus, bevindt zich na de renovatie misschien wel de slimste fitnessstudio van München. Wij namen een kijkje.

Gerealiseerd door onze Loxone partner ESZI Elektro & IT GmbH, straalt deze Clever Fit studio na renovatie in nieuwe glans – in de waarste zin van het woord. Naast basisfuncties zoals intelligente RGBW-verlichting neemt de Loxone Miniserver ook taken op zich op het gebied van energiebeheer. In combinatie met aanwezigheidsmelders in de kleedkamers worden deze bijvoorbeeld alleen verlicht wanneer ze actief bezet zijn.

Het middelpunt van de Loxone installatie zijn echter twee Audioservers en diverse Stereo Extensions. Deze zorgen enerzijds voor passende, rechtenvrije muziek via de line-in ingang die verbonden is met een speciaal voor de fitnessstudio samengestelde Clever Fit server. Anderzijds worden ook tekst-naar-spraak berichten weergegeven, die de gasten herinneren aan het opruimen van de trainingsruimte of de openingstijden, daarnaast speciale reclame- en infospots uitzenden en natuurlijk waarschuwings- en alarmmeldingen afspelen.

In geval van nood blijven twee Power Supply & Backup units alle 24V Loxone componenten van energie voorzien, zodat bijvoorbeeld de verlichting blijft functioneren.

Nu gratis aanvragen

Dien nu jouw gratis projectaanvraag in of word Loxone Partner in slechts een paar stappen!

A
Gratis projectaanvraag

Ik ben van plan mijn project met Loxone uit te voeren en zou graag meer info willen.

A
Loxone Partner worden

Ik wil graag Partner worden en maak alvast een afspraak voor een gratis consult.

Gratis projectaanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Partner worden

      • Sleep bestanden hierheen of
        Max. bestandsgrootte: 1,000 MB, Max. aantal bestanden: 3.
        • Hidden
        • Hidden
        • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

      Ik wil meer over LOXONE weten