Slimme binnenzonwering met PowerView – Loxone Explained

Bertien Van Peer
juli 6, 2021 in Technology

Loxone heeft altijd vertrouwd op de samenwerking met sterke partners. Zo werken wij ook samen met de wereldmarktleider op het gebied van binnenzonwering: Hunter Douglas. Hun centrale besturingseenheid voor binnenzonwering is de PowerView Hub. Hierop kunnen tot 32 scènes worden opgeslagen, die via de netwerklocatie van de Miniserver gemakkelijk kunnen worden uitgelezen op de PowerView Hub. In de nieuwe Loxone Explained Video laten we je zien hoe je deze scènes in de Loxone Config kunt gebruiken en zo een volledig geautomatiseerde binnenzonwering kunt realiseren!

 

Integratie van PowerView binnenzonwering

PowerView wordt wereldwijd gebruikt door toonaangevende fabrikanten van binnenzonwering, zoals MHZ, Luxaflex en Leha.

Meer informatie:

https://www.mhz.de/en/powerview/
https://www.luxaflex.be/nl-be/powerview-automation/
https://leha.eu/powerview-motorisation/

De PowerView Hub wordt ondersteund vanaf Loxone Config versie 12.0 of hoger. Een Miniserver van de tweede generatie is vereist om de PowerView Hub te integreren.

Zou je graag meer willen weten
over Loxone?

Ben je een elektricien?

Wil je meer weten over het Loxone systeem of heb je een project dat je met Loxone zou willen uitvoeren? Boek nu jouw vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ben je een huizenbouwer, ondernemer,…?

Voor woningbouwers bieden wij gratis webinars aan om kennis te maken met Loxone. Wij bieden ook planningsondersteuning voor ondernemers

Ik wil meer over LOXONE weten