Exclusieve uitgave – De “Vienna Edition”


juni 16, 2021 in Technology
Niet in de stemming voor een understatement? De producten van onze strikt gelimiteerde “Vienna Edition” schitteren in een edele messing-look en zijn een echt hoogtepunt overal waar het net iets luxueuzer mag zijn.

Limited
Edition

De “Vienna Edition” is strikt gelimiteerd! Grijp jouw kans voor een uniek hoogtepunt in jouw projecten. Wie het eerst komt, het eerst maalt!

Pendulum Slim RGBW Tree – Vienna Edition

Een onvergetelijke lichtervaring voor elke woonsituatie. De geraffineerde lichtarchitectuur en het edele design maken deze armatuur zo uniek.

Limited
Edition

De “Vienna Edition” is strikt gelimiteerd! Grijp uw kans voor een uniek hoogtepunt in uw projecten. Wie het eerst komt, het eerst maalt!

Pendulum Slim RGBW Tree – Vienna Edition

Een onvergetelijke lichtervaring voor elke woonsituatie. De geraffineerde lichtarchitectuur en het edele design maken deze armatuur zo uniek.

Touch Pure Tree & Air – Vienna Edition

Het bedieningselement voor iedereen die hoge eisen stelt aan design: The Touch Pure in een elegant, frameloos design met een gevoelig, hoogwaardig oppervlak van echt glas.

LED Spot RGBW Tree – Vienna Edition

De LED Spots RGBW met gericht warm wit licht en diffuus gekleurd licht zorgen overal voor een onvergelijkbare verlichtingservaring.
Het gloednieuwe Loxone Office & Experience Center in Wenen is een architecturaal hoogtepunt. Dit is waar traditie en moderniteit elkaar ontmoeten. Om eer te doen aan de sublieme sfeer van dit eerbiedwaardige gebouw, in het hart van een van de meest bruisende metropolen van Europa, hebben wij de “Vienna Edition” ontwikkeld. Touch Pure, LED Pendulum Slim en meer: de “Vienna Edition” zorgt voor majestueuze pracht in jouw Loxone projecten.
Het gloednieuwe Loxone Office & Experience Center in Wenen is een architecturaal hoogtepunt. Om de sublieme ambiance van dit eerbiedwaardige gebouw eer aan te doen, hebben wij de “Vienna Edition” ontwikkeld. Het geeft een majestueuze pracht aan jouw Loxone projecten.

Touch Nightlight Air – Vienna Edition

Het Loxone nachtlampje is meer dan alleen een nachtlampje. Het is een nachtlampje, omgevingslicht, wekker, bedieningsapparaat en alarm tegelijkertijd.

LED Ceiling Light RGBW Tree & Air – Vienna Edition

De alles-in-één LED-plafondlamp met geïntegreerde bewegingsmelder is in veel ruimtes het middelpunt van het verlichtingsconcept.

Inbouw Aanwezigheids-
melder Tree – Vienna Edition

De Loxone Inbouw Aanwezigheidsmelder detecteert op betrouwbare wijze beweging en aanwezigheid, meet de lichtsterkte en vormt de basis voor talrijke belangrijke functies van intelligente huis- en gebouwautomatisering.

Ik wil meer over LOXONE weten