Mike 4 All wordt Loxone Gold Partner

Steffi De Graaf
juli 12, 2021 in Backstage
Bij Loxone Benelux hebben we opnieuw iets te vieren, we hebben er immers nog een Loxone Gold Partner bij! Dikke proficiat aan Mike 4 All met hun nieuwe status! Loxone Gold Partners zijn een groep van uitzonderlijke Loxone Partners wereldwijd. Zij zetten zich volop in voor Loxone dankzij het plannen van zeer deskundige en kwalitatieve installaties. Als Loxone Gold Partner kwalificeren is niet eenvoudig. Dat vereist hard werk, veel enthousiasme en – misschien wel het allerbelangrijkst – de tevredenheid van elke klant.

Mike 4 All

Mike Brasser van Mike 4 All kiest ervoor om een complete oplossing aan te bieden aan zijn klanten. Naast Loxone, die een totaaloplossing garandeert op vlak van verlichting, zonwering, audio, klimaatregeling, toegangscontrole en zoveel meer, kan je bij Mike 4 All ook terecht voor Void, Hikvision en Ubiquiti. Mike kiest hier voor exclusiviteit op gebied van audio, netwerk en beveiliging. Loxone zorgt dan voor de exclusieve woonervaring dankzij automatisering.

Iluminaire

Al sinds mijn kindertijd heb ik veel interesse voor verlichting. Deze interesse is met mij mee gegroeid en zo ben ik gestart in de evenementensector waar ik zorgde voor alles wat te maken had met verlichting en geluid. Ik was ook steeds zelf bezig met mijn verlichting thuis en integreerde dit zelfs in boten. Toen passeerden Philips Hue en Google Home en besefte ik dat hier meer mee te doen moest zijn. Ik wou iets exclusief en kwam op die manier uit bij Loxone.

Mike Brasser

Zaakvoerder, Mike 4 All

Wat is jouw grootste project geweest met Loxone?

“Wij hebben sinds de start van de organisatie meerdere grote projecten tegelijk lopen waar wij de totale installatie voorzien. Van elektriciteit tot audio tot camerasystemen. De grootste uitdaging hierbij is altijd de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen aan de eindklant en dit volgens de vooropgestelde planning. Mijn grootste project is een project in Nieuw-Vennep en loopt nu al 1,5 jaar. Het is een nieuwbouw villa met 2 bijgebouwen met meerdere Miniservers. De grootste uitdaging hier waren en zijn de verschillende wensen en behoeften van elk gezinslid. Maar dankzij Loxone heb ik een totaalconcept kunnen realiseren waar iedereen tevreden over is”, aldus Mike.

Ultieme home automation project met Loxone?

Mike volgt hierin de Loxone Standaard die in tegenstelling tot domotica (waar alles heel complex en individueel is) een ultieme automatiseringservaring aanbiedt.

Mike beschrijft zijn ultieme project als volgt: “In mijn ultieme project zou alles geautomatiseerd zijn. Niets zou nog zijn zoals mensen gewoon zijn in een conventionele woning. De bedoeling is om een heel nieuw level te bereiken dankzij automatisering waarbij iedereen met een “wauw” gevoel binnenkomt en de deur uitgaat. In mijn ultieme project zou ik ook al de merken integreren waar wij mee samenwerken.”

Waar zal woon- en gebouwautomatisering staan in Nederland in 2022?

Mike is van mening dat de projecten die nu in Nederland uitgevoerd zijn of uitgevoerd worden, nog maar het begin zijn en dat het niet lang zal duren voordat home & building automation overal de standaard wordt bij nieuwbouw of renovaties. Steeds meer mensen beginnen het gemak van een Smart Home in te zien en willen steeds minder handelingen zelf manueel uitvoeren. 

Mijn klanten zijn vooral geïnteresseerd in verlichting, audio en automatische zonwering, maar ik zie dat ze meer en meer kiezen voor een totaaloplossing waar alle Smart Home producten van Loxone in worden toegepast. Wat ook voor veel klanten een echte eyecatcher is, is de Touch Surface. Deze passen wij ook steeds meer toe in allerlei ruimtes.

Mike Brasser

Zaakvoerder, Mike 4 All

Iluminaire

Advies voor toekomstige Loxone Partners?

“Zet altijd de klant op de eerste plaats, probeer te kruipen in de huid van de klant om zo hun visie op een Smart Home volledig te begrijpen. Dit zorgt voor een goede communicatie. Zorg dat je altijd de beste kwaliteit levert en zorg voor een goede service. Ook na de installatie. Nazorg is erg belangrijk. Zodra je dit allemaal op een rijtje hebt en je heb een mooi klantenbestand, dan kom je er vanzelf. Zolang je maar je best blijft doen.” – aldus Mike.

Meer weten over Loxone?

Ben je elektricien?

Je wilt jouw klanten de unieke automatisering met de Loxone Miniserver aanbieden? Neem contact met ons op en profiteer van de sterke samenwerking met Loxone, de marktleider in gebouw- en huisautomatisering.

Ben je een woningbouwer, ondernemer …?

De Loxone Miniserver is de perfecte
tool voor de eenvoudige sturing en intelligente automatisering van allerlei soorten projecten.
Smart Home, commercieel project of andere toepassing.

Ik wil meer over LOXONE weten