Signum Meet- en Regeltechniek: de eerste Platinum Partner in Nederland

Bertien Van Peer
april 1, 2021 in Backstage
Onze eerste Platinum Partner in Nederland is een feit! Wij verwelkomen onze Loxone Partner Signum Meet- en Regeltechniek tot de groep van uitzonderlijke Loxone Partners wereldwijd. Kwalificeren als Platinum Partner is niet gemakkelijk. Het vereist immers toewijding, hard werk en – misschien wel het allerbelangrijkste: de tevredenheid van de klanten. 

Signum Meet-en Regeltechniek

“Wij waren op zoek naar een product dat handelingen uit handen van bewoners kon nemen en dit allemaal op een intelligente manier. Het product moest toekomstgericht, eenvoudig en betaalbaar zijn zodat de eigenaars meer tijd hebben voor de belangrijke zaken”.

Dit ligt volledig in lijn met het verhaal van Loxone. Een Loxone project staat voor woonautomatisering waarbij bedienen niet meer noodzakelijk is. Een ultieme controle blijft echter steeds mogelijk. Dit allemaal op een eenvoudige en betaalbare manier.

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van home automation, weten wij als geen ander dat de klantbeleving voorop staat.

Met onze kennis op het gebied van techniek, kunnen wij een totaal-advies aanbieden aan onze klanten. De klant heeft bij ons dan ook een aanspreekpunt voor alle disciplines.

Ons favoriete project met Loxone was de uitdaging bij het project “de Goede Doelen Loterijen”. Hier worden alle disciplines en de totale omvang van de installatie met Loxone aangestuurd. De omvang van het aantal datapunten was een echte uitdaging.

 

Woonautomatisering in Nederland

Wanneer we vragen naar de trends in de home automation industrie, klinkt het antwoord als muziek in de oren:
Het koppelen van alle installaties en bediening via 1 systeem en app”.

Loxone biedt dé totaaloplossing op vlak van woon-en gebouwautomatisering. Alle technieken en functionaliteiten van het gebouw worden aangestuurd en beheerd met één systeem. Eenvoudig, comfortabel en energie-efficiënt!

Net zoals Loxone, is Signum Meet- en Regeltechniek ervan overtuigd dat dankzij home automation technologie het leven voor gebruikers comfortabeler en leefbaarder wordt. Controle over het gebouw, waar je ook bent, geeft bewoners een veilig gevoel. Dat is zeer gewild bij klanten.

Ultieme home automation project met Loxone?

“Ons ultieme home automation project hebben wij reeds gerealiseerd. Dit is een villa in Holten. Hierin hebben wij de klimaatregeling, zonwering, verlichting, audio, beveiliging, energiemanagement, warmtepomp, zonnecollectoren, accu opslag, bufferopslag, tapwater opslag en regeling volledig geïntegreerd.”

 

Vanaf nu zal Signum Meet-en Regeltechniek zich verder toespitsen op Loxone als hoofdproduct. 

Hun advies aan alle Loxone Partners: “Geef jouw klanten inzicht in het gemak, de veiligheid en het comfort en laat ze zien hoeveel tijdbesparingen dit oplevert. Laat de technische informatie zoveel mogelijk achterwege en pas zoveel mogelijk de Loxone standaard toe. Zorg zelf dat je het product en de software goed beheerst alvorens aan de slag te gaan.

Meer weten over Loxone?

Ben je elektricien?

Je wilt jouw klanten de unieke automatisering met de Loxone Miniserver aanbieden? Neem contact met ons op en profiteer van de sterke samenwerking met Loxone, de marktleider in gebouw- en huisautomatisering.

Ben je een woningbouwer, ondernemer …?

De Loxone Miniserver is de perfecte
tool voor de eenvoudige sturing en intelligente automatisering van allerlei soorten projecten.
Smart Home, commercieel project of andere toepassing.

Ik wil meer over LOXONE weten