Uw perfecte oase van rust


april 11, 2019 in Know How

De winter houdt ons stevig vast in zijn ijzige greep. De dagen zijn kort en donker. Het natte en koude weer, moeilijke verkeersomstandigheden en winterkwaaltjes beïnvloeden ons lichaam, geest en ziel.

Maar dat hoeft niet zo te zijn! Laat ons u meenemen op reis naar een plek van de diepste ontspanning en ga de strijd aan tegen stress. Een privésauna verricht hier al wonderen. We laten u zien hoe u stress op de knieën kunt krijgen dankzij een saunabesturing van Loxone. De mogelijkheden van uw nieuwe lievelingsplek zullen u inspireren. Klaar? Go!

Licht-therapie

Talloze studies tonen aan dat kleur en licht een grote invloed hebben op uw welbevinden. Combineer daarom kleur en licht met de aangename warmte van de sauna voor de uiterste revitalisatie en relaxatie.

De intelligente saunasturing laat uw kuuroord volautomatisch baden in de juiste lichtstemming, bijvoorbeeld:

  • ‘s Ochtends: rood licht werkt revitaliserend
  • ‘s Middags: groen licht werkt rustgevend
  • ‘s Avonds: blauw licht werkt slaapbevorderend

Bonustip: Een sauna staat vaak in de badkamer. Wilt u optimaal genieten van uw lichttherapie, hou dan ook rekening met de basis-, functionele- en accentverlichting die elks toch hun eigen doel hebben. Als basislicht integreert de Loxone plafondlamp of de LED spot naadloos in het Smart Home.

Geen excuses

De zogenaamde hoge kosten en gecompliceerde implementatie houden velen van een geautomatiseerde saunabesturing en dus van een ontspannende saunabeurt … Maar niet u! De deur staat wagenwijd open – u moet enkel nog erdoor gaan.

Hoge kosten? Fout!

Als u al in een Real Smart Home van Loxone woont, zijn er bijna geen extra kosten voor uw geautomatiseerde saunabesturing. En als u nog niet in een Real Smart Home woont, is dit niet alleen uw kans om een meer ontspannen sauna te hebben, maar een woning die 50.000 handelingen per jaar van u overneemt en u meer tijd voor het leven schenkt.

Ingewikkelde installatie? Nee!

Met wereldwijd meer dan 10.000 partnerondernemingen kunt u bij de implementatie rekenen op een zeer dicht en goed opgeleid partnernetwerk dat aan al uw verwachtingen voldoet en iedere wens vervult. De enige beperking hierbij is uw eigen verbeelding.

Warmte, licht en muziek in perfecte harmonie

Zoals u ziet, is het land van de diepste ontspanning met uw eigen, geautomatiseerde sauna binnen handbereik. Als u vastzit in de file na een zware werkdag door de verdomde sneeuwstorm, activeert u eenvoudig de sauna terwijl u onderweg bent. Alleen al het vooruitzicht zal u doen ontspannen. Eenmaal thuis, staat een sauna op perfecte temperatuur u op te wachten. U kan dan meteen uw saunabeurt starten, revitaliseren/regenereren en relaxen.

Maar niet enkel dat. Ook lichtstemming en muziek zijn in uw kleine wellness oase perfect op uw behoeften afgestemd. Zodra u het wellnessgebeuren betreedt, activeert u naast een aangename lichtstemming ook uw favoriete wellness-afspeellijst.

Indirect licht, ingetogen kleuren, een stimulerend kleurenspel … de volledige verlichting is op pure ontspanning gericht. En uw lichtsturing kan nog meer. Bij een saunabeurt is de perfecte timing van cruciaal belang. Dankzij een wit lichtsignaal herinnert uw sauna u eraan dat het tijd is voor een belangrijke rustperiode. Zo geeft u uw lichaam dus de kans om zich te herstellen van de hoge temperaturen. De ontspanningsruimte wacht u op met dezelfde perfecte lichtstemming.

En ook de muziek in de sauna- en ontspanningsruimte is perfect afgestemd. Bij uw favoriete wellness-afspeellijst kunt u uzelf echt loslaten. Zonder extra handeling. Dat is pas slim!

Veiligheid

De slimme sauna biedt niet alleen tal van comfortfuncties maar ook belangrijke bewakings- en beveiligingsfuncties. Temperatuur, vochtigheid en rook worden continu gemonitord. Bij het bereiken van de grenswaarden schakelt het systeem automatisch uit en wordt u onmiddellijk gewaarschuwd door het alarm met knipperende lichten en een oproep als u kiest voor de Caller Service.

Bonustip: Kindveiligheid voorop. Alleen de ouders kunnen de sauna activeren via de smartphone zodat de kinderen niets kunnen aanzetten. Wanneer de ouders ‘s avonds ontspannen in hun kuuroord en er zich iemand op de gang begeeft, beginnen de lichten te flikkeren.

Dromen worden realiteit!

Klinkt als muziek in de oren? Laat uw droom dan realiteit worden. Haal met een geautomatiseerde saunabesturing pure ontspanning in huis en creëer uw eigen wellness-oase. Vraag nu vrijblijvend uw projectaanvraag aan!

Ik wil meer over LOXONE weten