Waakt over alle bewoners
en zichzelf

‘s Nachts, wanneer iedereen slaapt, doet een Loxone Smart Home geen oog dicht. Ze waakt over alle bewoners. Ze beschermt de woning tegen inbraken door in geval van nood de muziek op volle sterkte te laten spelen, de lichten te laten knipperen en u een oproep te sturen. Uw Smart Home waarschuwt u tevens voor andere gevaren, zoals brand of water. En dit de klok rond.

Veilig leven op automatische piloot

In een Loxone Smart Home is veiligheid inbegrepen. U geniet van een hele reeks veiligheid- en alarmfuncties. Uw woning denkt mee en biedt een volautomatische bescherming voor haar bewoners en zichzelf. Tijdens uw afwezigheid wordt de veiligheidsmodus geactiveerd, die uw woning beschermt tegen inbraken, waterschade of stormen – dit alles met bestaande componenten.

Alarm uit

Alarm activeren

Stil alarm

Akoestisch alarm

Optisch alarm

ALARM UIT

Alarm activeren

Geautomatiseerd, tijdsafhankelijk, via een drukknop of de app. Aanwezigheidsmelders en meer worden als alarmdetector gebruikt.

Fase 1
Stil alarm

Melding via e-mail, push notification. Valse alarmen worden tijdig erkend.

Fase 2
Akoestisch alarm

Alarmgeluid via de Loxone Music Server op volle sterkte.

Fase 3
Optisch alarm

Alle zonwering gaat omhoog en de lichten knipperen – de woning wordt ‘doorzichtig’.

Volwaardige alarmfunctie inbegrepen

U heeft geen duur alarmsysteem nodig in uw Smart Home. Bestaande componenten, zoals aanwezigheidsmelders, deurcontacten, verlichting en zonwering worden ingezet om samen een volwaardige alarminstallatie te vormen. U bent steeds 100% beschermd!

Aanwezigheidssimulatie

Ga met een gerust hart op vakantie. Tijdens uw afwezigheid doet uw woning alsof er iemand thuis is. Tijdens de aanwezigheidssimulatie worden verlichting en zonwering op de gebruikelijke momenten geactiveerd om inbrekers af te schrikken.

Enige nadeel: onwetende buren zullen u tijdens uw vakantie blijven storen voor een pakje suiker.

Veiligheid heeft veel facetten 

Logging

Controleer via de logging functie wanneer een raam openging, wie als laatste het huis verliet, enz. Een blik op uw smartphone en u weet genoeg.

Paniekknop

Indien gewenst, kan u een paniekknop installeren die het alarm doet afgaan en een oproep verstuurt.

Alarmzones

Maak eenvoudig meerdere alarmzones: begane grond, kelder, garage… Zet ‘s nachts het gelijkvloers op scherp en beweeg vrij op de eerste verdieping.

Korte vertraging

Uw intelligent alarmsysteem gaat op scherp na een korte vertraging. Dat voorkomt dat u zelf het alarm activeert.

Minder valse alarmen

Een tweede bewegingsmelder moet binnen een bepaalde periode getriggerd worden – een functie om valse alarmen te vermijden.

Eenvoudige bediening

Bedien uw alarminstallatie met eender welke drukknop in uw woning. Of bedien ze vanop afstand met uw smartphone.

Alles in één oogopslag

Controleer snel of alles in orde is. Beelden van de intercom of bewakingscamera kan u op eender welk moment bekijken via uw smartphone.

Garagedeur open

Uw Smart Home informeert u via een oproep of bericht wanneer de garagepoort nog openstaat als het donker wordt.

Detecteert rook, water en andere gevaren

Gevaar schuilt in elke hoek. In een Smart Home bent u in goede handen. Uw woning biedt veiligheid en geborgenheid, reageert snel op gevaren en beschermt zichzelf. In geval van rook of brand wordt u direct op de hoogte gebracht. Ondertussen knippert de verlichting en wordt de zonwering opgehaald om vluchtwegen vrij te maken. Uw Smart Home beschermt zich ook tegen water- en stormschade, door bijvoorbeeld dakvensters automatisch te sluiten. Zonder te aarzelen, 24u op 24.

Uw Smart Home, uw data 

Alle persoonlijke gegevens op de Miniserver – beschermd door verschillende firewalls en veiligheidsmechanismen – verlaten de woning niet. We willen geen inzicht in de gebruiksgegevens van onze klanten. Uw privacy is dus 100% beschermd.

Andere aanbieders
Mijn, zijn, hun data

Loxone
Mijn huis, mijn data

Kindveilig

Soms weet u niet of u de woning moet beschermen tegen kinderen of andersom. Alle grappen terzijde; uw Smart Home werpt niet alleen een waakzaam oog op alle bewoners, ze maakt zichzelf ook kindveilig. Zijn de kinderen alleen thuis, dan wordt bijvoorbeeld de sauna gedeactiveerd.

Bijzonder populair bij gezinnen met kleine kinderen is het kinderslot op drukknoppen. Een tiental keer op de knop drukken heeft geen effect meer. Ook het kinderslot dat de televisie om 22u automatisch uitzet, is heel populair bij ouders.

Slim samenspel

In een Loxone Smart Home werken alle componenten samen, van de muziek en de zonwering tot de verlichting om een efficiënt alarmsysteem te vormen. Bovendien geniet u van diverse functies. Denk bijvoorbeeld aan intelligente afweermechanismen en bescherming tegen waterschade.

Laten we praten over uw Smart Home

Overtuigd door onze slimme woningbeveiliging? Laten we praten over uw project! We beantwoorden graag uw vragen over het leven in een Smart Home en helpen u de perfecte Loxone Partner te vinden.