De nieuwe generatie Miniserver Go

Bertien Van Peer
oktober 27, 2020 in Voor Partners
De tweede generatie van de Miniserver is de meest flexibele oplossing voor de implementatie van professioneel geïnstalleerde gebouwautomatisering. Als draadloze variant is de Miniserver Go even krachtig als zijn bekabelde broertje; de Loxone Miniserver. De Miniserver Go heeft als extra voordeel dat hij niet geïnstalleerd moet worden in een verdeelkast. We zijn trots jullie de tweede generatie voor te stellen!

Exclusief voor onze Loxone Partners bieden wij een speciale promotie op geselecteerde Air producten.
Je kan alle informatie hierover vinden in het Loxone Partner portaal. Je bent nog geen partner? Neem dan nu contact met ons op en profiteer van ons aanbod.

De eenvoudigste vorm van
gebouwautomatisering

In onze video laten we je de voordelen van de Loxone Air technologie zien en hoe eenvoudig het is om er een gebouwautomatisering mee te implementeren:

De Miniserver Go vertegenwoordigt de eenvoudigste manier van gebouwautomatisering. Met behulp van de Loxone Air technologie kunnen allerlei sorrten projecten worden geautomatiseerd, van particuliere woningen tot commerciële projecten. Dit zonder te beitelen of kabels te leggen. Het Air productassortiment omvat alle gebieden – van Touch tot aanwezigheidsmelder tot raamcontact.

Bovendien kan de Miniserver Go worden uitgebreid met alle Loxone Extensions dankzij de Loxone Link interface. Zo biedt het dezelfde onnavolgbare reeks functies als de Miniserver.

In de afgelopen zes jaar hebben we voortdurend nieuwe Air producten ontwikkeld en gelanceerd. We hebben ook gewerkt aan de verdere ontwikkeling van de Miniserver Go.

De nieuwigheden van de Miniserver Go Generation 2

De Miniserver Go is het ultieme instrument voor de automatisering van Smart Homes, commerciële projecten en andere toepassingen. De nieuwe generatie schittert nu met verbeterde veiligheidskenmerken en een aanzienlijk hogere prestatie.

Nu gratis aanvragen

Dien nu jouw gratis projectaanvraag in of word Loxone Partner in slechts een paar stappen!

A
Gratis projectaanvraag

Ik ben van plan mijn project met Loxone uit te voeren en zou graag meer info willen.

A
Loxone Partner worden

Ik wil graag Partner worden en maak alvast een afspraak voor een gratis consult.

Gratis projectaanvraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Partner worden

   • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 1,000 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    • Hidden
    • Hidden
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   Ik wil meer over LOXONE weten