Nieuw: Raam- & Deurcontact Air en Watersensor Air

Bertien Van Peer
april 7, 2016 in Technology

Met de nieuwe Raam- & Deurcontact Air en Watersensor Air breiden we ons assortiment uit met twee belangrijke componenten. Deze sensoren laten u toe om op een budgetvriendelijke manier en zonder extra kabels enkele interessante functies aan uw Smart Home toe te voegen.

raamcontact en watersensor

Nieuw: Loxone Raam- & Deurcontact Air

De batterijgevoede Loxone Raam- & Deurcontact Air detecteert op een betrouwbare manier openstaande/gesloten ramen en deuren. Klein van formaat, maar boordevol slimme technologie, kan deze sensor naadloos in uw Loxone Smart Home geïntegreerd worden.

U geniet van:

  • Talrijke beveiligingsfuncties: ontvang een melding wanneer er een raam of deur wordt geopend zonder uw toestemming. Waar u zich ook bevindt: de Miniserver brengt u meteen op de hoogte.
  • Energie besparen: samen met andere componenten helpen deze kleine sensoren om energie te besparen. Staat er een raam open? Dan wordt de verwarming in die kamer automatisch verlaagd.
  • En veel meer: heeft u een kast waarvan u de inhoud liever privé houdt? Een Deur- & Raamcontact Air helpt deze te beschermen.

Voor een optimale beveiliging raden we aan om een Raam- & Deurcontact Air op alle ramen en buitendeuren te installeren.

Nu kopen

Nieuw: Loxone Watersensor Air

loxone watersensor airDe nieuwe Loxone Watersensor Air is een betrouwbare manier om waterlekken te detecteren. Wanneer de sensor een lek opmerkt, wordt er direct een signaal naar de Miniserver gestuurd, die u onmiddellijk op de hoogte brengt. Zo kan u snel handelen en extra waterschade voorkomen. De Watersensor Air wordt gevoed door een batterij (en is dus draadloos), waardoor deze sensor overal gebruikt kan worden.

We raden aan om de Watersensor Air in het washok (wasmachine), de keuken (spoelbak, afwasmachine) en de stookruimte (verwarmingsketel) te gebruiken!

Nu kopen

Contacteer een Loxone Partner in uw buurt om meer te leren over deze nieuwe componenten en ons Loxone Air assortiment.

Partner vinden

Ik wil meer over LOXONE weten