Opening Loxone Benelux Office: een kort verslag

Bertien Van Peer
juli 29, 2016 in Backstage

Midden 2015 werd Loxone Benelux geboren. Om onze partners en klanten in België, Nederland en Luxemburg nog beter te bedienen, werden alle werkzaamheden gecentraliseerd in een gloednieuw kantoor.

De locatie is in Nijlen terug te vinden, in het hartje van de provincie Antwerpen (België). Het is een multifunctionele hub met kantoren, een vergaderruimte, demo setups en een presentatiezaal waar ook opleidingen worden gegeven. Binnenkort komt er zelfs een heuse demowoning waar nieuwsgierige consumenten zelf de kracht van een Loxone Smart Home kunnen ontdekken.

Feestelijke opening op 28/07/2016

Op donderdag 28 juli was het dan eindelijke zover: Loxone Benelux Office werd feestelijk geopend. Het programma zag er als volgt uit:

  • 17.30u – Check-in en meet & greet
  • 18.00u – Opening Loxone office. Feestelijke opening van de nieuwe Loxone office, begeleid door Martin Öller (CEO Loxone Electronics GmbH) en Daniël Van Dessel (CEO Loxone Benelux bvba).
  • 19.00u – Receptie. Aansluitend was er een receptie met een hapje en een drankje – het ideale moment om ideeën uit te wisselen met CEO Martin Öller en de diverse Loxone Partners.

Ik wil meer over LOXONE weten