Multiplicator Project in Loxone Config

Bertien Van Peer
juni 29, 2022 in Technology
De Multiplicator in de Loxone Config maakt het aanzienlijk eenvoudiger om dezelfde configuratie te verdelen over meerdere Miniservers, of het nu gaat om een hotel, gastronomisch project, meergezinswoning of een ander groot project. Ontdek in dit blogartikel hoe de Multiplicator jou kan helpen bij een project.

Loxone heeft een belangrijke rol gespeeld in het revolutioneren van smart homes in de particuliere sector en blijft dat doen. Met de introductie van de Multiplicator, vereenvoudigen we aanzienlijk de configuratie van grootschalige projecten zoals die in hotels, gebouwen met meerdere appartementen en kantoorcomplexen. Waar voorheen elke configuratie afzonderlijk moest worden uitgevoerd voor elke Miniserver die in een project werd gebruikt, kan nu met één klik dezelfde configuratie worden overgebracht naar alle betreffende Miniservers. De Multiplicator in onze Loxone Config maakt dit namelijk mogelijk.

Niettemin kan elke configuratie nog steeds individueel worden bewerkt en aangepast op elke Miniserver. Afwijkingen van het Multiplicator Project worden onmiddellijk weergegeven en configuraties kunnen op elk moment worden teruggezet naar de multiplicatornorm.

Bovendien kunnen bepaalde delen van de configuratie, zoals pagina’s of apparaten, worden uitgesloten van de overdracht naar afzonderlijke Miniservers. Dit is handig bijvoorbeeld voor hotelkamers waar in principe dezelfde configuratie nodig is, maar niet alle kamers dezelfde product hebben.

Dankzij de Multiplicator kunnen alle Miniservers die in het Multiplicator Project worden gebruikt tegelijkertijd worden bijgewerkt, en kunnen backup-instellingen in één keer worden gewijzigd.

Leer meer over de Multiplicator in de Loxone Config in onderstaande video. 

Nu gratis aanvragen

Dien nu jouw gratis projectaanvraag in of word Loxone Partner in slechts een paar stappen!

A
Gratis projectaanvraag

Ik ben van plan mijn project met Loxone uit te voeren en zou graag meer info willen.

A
Loxone Partner worden

Ik wil graag Partner worden en maak alvast een afspraak voor een gratis consult.

Gratis projectaanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Partner worden

      • Sleep bestanden hierheen of
        Max. bestandsgrootte: 1,000 MB, Max. aantal bestanden: 3.
        • Hidden
        • Hidden
        • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

      Ik wil meer over LOXONE weten