5 voordelen van een slimme klimaatregeling met Loxone

Bertien Van Peer
augustus 2, 2018 in Know How
Als het Loxone Smart Home zich over de gehele klimaatregeling ontfermt, dan zijn er zeker meer voordelen dan enkel maar te kunnen genieten van verschillende temperaturen in verschillende ruimtes. Welke juist en waarom ook jij de controle over jouw klimaatregeling in handen moet geven van jouw Loxone Smart Home, lees je in ons artikel.

Een frisse geest, een ontspannend dagelijks leven

De positie van de zonwering, buitentemperatuur, binnentemperatuur, luchtkwaliteit, … allemaal factoren die op de klimaatregeling binnen de eigen vier muren een significante invloed hebben. Verspil geen tijd aan het nadenken – het Loxone Smart regelt alles voor jou en zorgt voor het juiste klimaat op het juiste tijdstip.

Minder handelingen, meer comfort

 Naast denkprocessen bespaar je in het Loxone Smart Home ook tal van handelingen. Na een hete dag niet meer van jaloezie naar jaloezie lopen om de ruimte te koelen. Verspil geen kostbare tijd meer met het instellen en aanpassen van de gewenste binnentemperatuur. Dit alles – en nog veel meer – doet het Loxone Smart Home zelf, compleet zonder jouw tussenkomst.

Geen aanpassingen, het leert vanzelf

De intelligente woning van Loxone weet wanneer het moet verwarmen of koelen zodat de ruimte op het gewenste tijdstip op de gewenste temperatuur is. Buitentemperaturen worden daarbij vanzelfsprekend in rekening gebracht.*

*Vanaf softwareversie 10 mogelijk

Energie slim benutten, kosten besparen 

Jouw Smart Home kiest altijd voor de meest kostenefficiënte optie om tot de ideale klimaatregeling te komen. In plaats van de ruimte te koelen, zal de zonwering naar omlaag gaan. Als de buitentemperatuur laag genoeg is, wordt de koele buitenlucht automatisch via de ventilatie gebruikt om de ruimtetemperatuur te verlagen.

Ah ja, als er zich niemand in de ruimte bevindt of iemand de woning verlaat, dan springt het Smart Home automatisch in energiebesparende modus. De klimaatregeling wordt zo aangepast om een maximum aan energie te besparen en tegelijkertijd de goederen te beschermen.

*Vanaf softwareversie 10 mogelijk

Veel verschillende ruimtes, steeds de perfecte klimaatregeling

Of het nu gaat over de slaapkamer, keuken of badkamer – in het Loxone Smart Home heerst steeds de perfecte klimaatregeling. De individuele temperaturen alsook frisse lucht begeleiden je de klok rond bij al jouw dagelijkse bezigheden. Of je nu sport, slaapt of studeert.

Versie 10:
De volgende stap in intelligente klimaatregeling

Met versie 10 betreed je een nieuwe dimensie in de intelligente klimaatregeling. Nog meer comfort – nog minder handelingen. Contacteer nu jouw vertrouwde Loxone Partner en maak een afspraak voor in de herfst om te kunnen genieten van talrijke nieuwigheden!

Ik wil meer over LOXONE weten