Retouren (RMA)

Gelieve rekening te houden met onderstaande procedure om producten te retourneren. Dit laat ons toe uw aanvraag sneller te verwerken en onnodige wachttijden te vermijden.

1. Contact opnemen

Vermoedt u dat een van onze producten defect is? Neem dan contact op met onze technische support via de Online Ticket Tool of telefonisch op het nummer +32 3 369 10 68 / +31 20 820 8214. We bekijken uw klacht en overlopen samen de volgende stappen.

Stuur ons alstublieft geen verkeerd bestelde of onterechte artikelen. In ieder geval moet een retourzending worden goedgekeurd door het verstrekken van een RMA-nummer (REKL*****) en het versturen van een formulier van Loxone.

Ook het retouradres kan per artikel verschillen. Het respectievelijke retouradres wordt u door de technische ondersteuning meegedeeld.

Voor retouren zonder klachtnummer worden verwerkingskosten van € 20 (excl. BTW) in rekening gebracht.

Daarnaast rekenen wij in de volgende gevallen een keuringssom van € 20 (excl. BTW) per product:

  • Artikelen met schade die niet door de garantie wordt gedekt
  • Artikelen waarvan de garantieperiode verstreken is
  • Artikelen die geen gebrek(en) vertonen

Indien deze artikels (zoals beschreven in de opsomming) teruggestuurd (moeten) worden, zal er een verzendingskost aangerekend. Op volgende pagina kan u onze verzendingskost raadplegen.

Wij behouden ons bovendien het recht om retours zonder bijhorend retournummer onbehandeld terug te sturen naar de afzender.

2. Verpakking en retourgoederen

Verpak de goederen zo goed mogelijk, in de originele verpakking. Stuur het pakket voldoende gefrankeerd naar onderstaande adres. Onbetaalde of onvoldoende gefrankeerde pakketten worden niet aangenomen.

Loxone Electronics GmbH
Abteilung RMA
Smart Home 1
4154 Kollerschlag
Österreich

Gelieve bij elke retour een kopie van de factuur als garantiebewijs toe te voegen.