Domotica voorbeelden & toepassingen

Domotica biedt oneindig veel mogelijkheden. Zeker wanneer u kiest voor een Loxone smart home. Wij automatiseren honderden taken in en rond de woning. Lees snel verder en laat u inspireren door onderstaande domotica voorbeelden.

75+ domotica voorbeelden

Heel wat mensen onderschatten de kracht van domotica. Daarom hebben we meer dan 75 voorbeelden verzameld om de vele mogelijkheden uit te beelden:

Loxone Miniserver, Loxone Miniserver Go, Loxone Miniserver Compact

Oneindig veel domotica mogelijkheden –
dankzij de Miniserver

Hierboven zag u slechts enkele domotica voorbeelden die mogelijk zijn in een Loxone smart home. Maar in realiteit zijn de mogelijkheden eindeloos. Zowat alle domotica toepassingen die u kunt bedenken, zijn realiseerbaar.

Deze flexibiliteit is te danken aan de Loxone Miniserver. Dat is het kleine groene hart van uw smart home die alle technieken aanstuurt via de bijhorende Loxone Config software. En omdat onze software en het productassortiment regelmatig een update krijgen, worden er jaarlijks een heleboel nieuwe domotica toepassingen geïntroduceerd. U geniet dus steeds van meer functies. Handig, toch?

– Special Tip –

Bespreek alle domotica mogelijkheden
met uw Loxone Partner


Loxone heeft een uitgebreid netwerk aan Partners die uw project begeleiden van A tot Z. Ze vertellen meer over de mogelijkheden van Loxone en interessante toepassingen, maar nemen ook de installatie en service-na-verkoop op zich. Zoek snel een Partner in uw buurt voor meer informatie.