Cloud service niet beschikbaar

Onze cloudservices breiden de mogelijkheden van de Miniserver uit en verhogen zo uw comfort. U kunt weersvoorspellingen gebruiken in uw logica, externe toegang instellen tot uw Miniserver of gebeld worden in geval van nood. Als uw Miniserver de cloudservices niet kan gebruiken of in de toekomst niet kan gebruiken, wordt u op de hoogte gesteld via een systeemstatusbericht.

Mogelijke oplossingen

  • Alle cloudservices vereisen een rechtlijnige internetverbinding om gegevens op te halen of te verzenden. Controleer de netwerkverbinding en netwerkconfiguratie van de miniserver. Meer informatie vindt u hier .
  • Voor alle cloudservices is een registratie van de te gebruiken Miniserver vereist. Of uw Miniserver geregistreerd is, u kunt controleren op de Loxone-startpagina, nadat u bent ingelogd op uw gebruikersaccount. De gratis cloudservices (cloudmailers, cloud-DNS, pushmeldingen) worden automatisch geactiveerd zodra de Miniserver geregistreerd is.
  • Voor betaalde services (weather, caller) naast de registratie, moet een abonnement worden gekocht in de webshop. De licentiecode om de service te activeren is te vinden op het factuur dat u na het bestellen ontvangt. Een abonnement is gekoppeld aan het serienummer van de Miniserver.
  • Als een betaalde online service verloopt, kan een nieuw abonnement worden gekocht en geregistreerd – de duur van de betreffende service wordt automatisch verlengd.
  • In het geval van een uitwisseling van Miniserver kan een service worden overgedragen naar de nieuwe Miniserver. Zowel de oude als de nieuwe Miniserver moeten in uw gebruikersaccount zijn geregistreerd. Vervolgens kunt u de via “bewerken” de service wijzigen naar de benodigde Miniserver. Vanaf dit punt kan de oude Miniserver deze service niet langer gebruiken.