Touch Pure Flex – Configuratie en integratie

Bertien Van Peer
juni 29, 2022 in Technology
De Loxone drukknopstandaard heeft een revolutie teweeggebracht in de wereld van de huis- en gebouwautomatisering. Enkele honderdduizenden gebouwen worden bediend met een Loxone Touch. Maar vooral bij grote projecten zoals hotels komt het voor dat een gast nog niet in aanraking is geweest met de Loxone drukknopstandaard. Daarom hebben wij met de Touch Pure Flex een product ontwikkeld dat nog flexibeler is en nog gemakkelijker te begrijpen.

Met maximaal 12 mogelijke aanraakpunten, gemarkeerd door individuele iconen en labels, en een LED Matrix Display voor het finetunen van de functies, kan je jouw ruimte bedienen… of zelfs het hele gebouw. Je kan nu bijvoorbeeld gemakkelijk de ruimtetemperatuur regelen, door jouw favoriete nummers schakelen of de tijd weergeven. Realiseer een zeer individueel belsysteem voor gebouwen met meerdere wooneenheden in combinatie met de Intercom, de NFC Code Touch – of gewoon beide.

De Touch Pure Flex is uiteraard uitgerust met een temperatuur- en vochtigheidssensor (enkel Tree variant). Op die manier draagt het bij tot een optimaal ruimteklimaat. Stel jouw eigen Touch Pure Flex volledig individueel samen. Kies uit meer dan 200 iconen in onze icoonbibliotheek en bepaal zelf welke functies je rechtstreeks via jouw Touch Pure Flex wilt bedienen.

Elke Touch Pure Flex is gelaserd volgens jouw individuele behoeften en bevat een complete configuratie voor de bediening van jouw gewenste functies. Dit betekent dat het product reeds volledig geconfigureerd bij jou wordt afgeleverd en alleen nog hoeft te worden aangesloten en aangeleerd.

Ontdek in de video hoe je jouw Touch Pure Flex individueel kunt configureren en in jouw Loxone project kan integreren.

Nu gratis aanvragen

Dien nu jouw gratis projectaanvraag in of word Loxone Partner in slechts een paar stappen!

A
Gratis projectaanvraag

Ik ben van plan mijn project met Loxone uit te voeren en zou graag meer info willen.

A
Loxone Partner worden

Ik wil graag Partner worden en maak alvast een afspraak voor een gratis consult.

Gratis projectaanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Partner worden

      • Sleep bestanden hierheen of
        Max. bestandsgrootte: 1,000 MB, Max. aantal bestanden: 3.
        • Hidden
        • Hidden
        • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

      Ik wil meer over LOXONE weten