Nieuw: Inbouw Aanwezigheidsmelder Tree

Steffi De Graaf
oktober 20, 2020 in TechnologyVoor Partners
De Loxone Aanwezigheidsmelder Tree is vanaf vandaag verkrijgbaar in een nieuwe plafond inbouwvariant. Dankzij het vlakke ontwerp past de aanwezigheidsmelder perfect bij de Loxone LED Spots en past hij dus naadloos in het totaalbeeld. Het detecteert betrouwbaar beweging en aanwezigheid, meet de helderheid en vormt de basis voor tal van functies van een intelligente woon- & gebouwautomatisering van Loxone.
Of het nu gaat om een exclusieve eengezinswoning, een slim restaurant of een stijlvol kantoor –  de nieuwe Loxone Aanwezigheidsmelder, speciaal ontwikkeld voor inbouw in het plafond, overtuigt door zijn discrete, vlakke design.

Uitgerust met PIR-aanwezigheid en akoestische sensor detecteert hij betrouwbaar beweging en aanwezigheid. Dankzij de geïntegreerde helderheidssensor kan je snel en eenvoudig een constante lichtregeling realiseren. Deze functie is vooral noodzakelijk in commerciële toepassingen. Aanwezigheidsdetectoren vormen de basis voor belangrijke functies zoals verlichting inclusief constante helderheidsregeling, alarm, muziek, verwarming, ventilatie & koeling en nog veel meer.

Alle informatie over de functionaliteit, de inbedrijfstelling en de configuratie van de nieuwe Loxone Aanwezigheidsmelder vind je in onze video.

Inbouw Aanwezigheidsmelder Tree

Koop nu al de nieuwe Inbouw Aanwezigheidsmelder Tree.

Präsenzmelder Deckeneinbau
– N Loxone Partner worden –

Nu Loxone Partner worden


Exclusieve introductiecampagne speciaal voor Loxone Partners. Als Loxone Partner ontvang je speciale kortingen bij aankoop van 10 of meer stuks van onze nieuwe Inbouw Aanwezigheidsmelder Tree, voor plafondmontage. Je bent nog geen partner? Neem dan nu contact met ons op en profiteer van de exclusieve introductiecampagne en start een sterke samenwerking met Loxone, de marktleider op het gebied van woon- en gebouwautomatisering.

19308

Ik wil meer over LOXONE weten