Ontdek onze ‘Digital Experience Tour’

Bertien Van Peer
december 19, 2022 in Know How
De Digital Experience Tour is een nieuw en gratis alternatief en/of aanvulling voor de Loxone showroom en biedt een scala aan Loxone functies en producten op een ongecompliceerde en kosteneffectieve manier voor onze partners.

Met behulp van de gratis Loxone Digital Experience Tour App (zie Amazon App Store) en een Fire TV Stick waarop de app is geïnstalleerd, kunnen Loxone Partners hun klanten een nog intensere ervaring bieden. De Digital Experiene Tour maakt het presenteren van Loxone aan klanten nu nog eenvoudiger en toegankelijker dan ooit tevoren.

Het Digital Experience Tour Pakket is nu beschikbaar voor Loxone Partners in de shop.

Digital Experience Tour Loxone
Groot effect, weinig plaats

Klanten kijken naar een door Loxone geproduceerde video terwijl verschillende Loxone functies direct in jouw showroom worden gestart op gedefinieerde momenten in de video. Verlichting of zonwering gaan bijvoorbeeld automatisch aan en uit wanneer hun functies in de video worden uitgelegd. Op deze manier ervaren geïnteresseerden Loxone nog intensiever en van dichtbij.

Hoe werkt de Digital Experience Tour?

De ervaring wordt gerealiseerd door de gratis Loxone Digital Experience Tour App (zie Amazon App Store) en een Fire TV Stick (door de partner te verstrekken) waarop de app is geïnstalleerd. Via de Loxone Config kan je met een paar klikken de app aan de Loxone installatie koppelen. Overigens werkt de in de app getoonde video ook volledig zonder Loxone producten om klanten en geïnteresseerden van Loxone te overtuigen. Wij bevelen echter een basisopstelling van Loxone componenten aan om de ervaring zo intensief mogelijk te maken.

Bij het starten van de app begeleidt een stap-voor-stap installatiedialoog jou door de volledige configuratie van de app, zodat je daarna meteen aan de slag kan. Gedetailleerde instructies voor het opzetten van de Loxone Digital Experience Tour vind je echter ook hier.

Nu gratis aanvragen

Dien nu jouw gratis projectaanvraag in of word Loxone Partner in slechts een paar stappen!

A
Gratis projectaanvraag

Ik ben van plan mijn project met Loxone uit te voeren en zou graag meer info willen.

A
Loxone Partner worden

Ik wil graag Partner worden en maak alvast een afspraak voor een gratis consult.

Gratis projectaanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Partner worden

      • Sleep bestanden hierheen of
        Max. bestandsgrootte: 1,000 MB, Max. aantal bestanden: 3.
        • Hidden
        • Hidden
        • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

      Ik wil meer over LOXONE weten